Yeni
Loading...

Eyyvah Eyvah 3" Filminin Galasında 2 Bin Paket Elma Dağıtılacak



Yönetmenliğini Hakan Akgül'ün yaptığı, ünlü komedyen Ata Demirer ile Demet Akbağ'ın başrollerinin paylaştığı "Eyyvah Eyvah 3" filminin Çanakkale'de gerçekleştirilecek galasında, katılımcılara 2 bin paket Bayramiç elması dağıtılacak.

Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayramiç elmasının tanıtımı kapsamında farklı bir çalışmaya hazırlandıklarını söyledi.

Filmin Çanakkale galasında katılımcılara 2 bin paket elma dağıtacaklarını belirten Pehlivan, şöyle konuştu:

"İsim tescilini yaptırdığımız Bayramiç beyazının tanıtımını, Türkiye Büyük Millet Meclisinden (TBMM) başlatmıştık. Şimdi ise Bayramiç elmasının tanıtımı ve patent alma çalışmalarını sürdürüyoruz. Kazdağları'nın eşsiz lezzet, nefaset ve görünüm sunduğu meyvelerimiz bundan böyle yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da aranacak. Bizler kültürel ve ekonomik değerlerimizi tanıtmak için yakaladığımız her fırsatı değerlendireceğiz. Meclisten fuarlara, kültürden sanata nerede bir etkinlik varsa bizler orada bu eşsiz lezzet ve tada sahip ürünlerimizi tanıtacağız. İki gündür Gece Gündüz devam eden paketleme çalışmamız sürüyor. Cumartesi günü Çanakkale'de gerçekleşecek galada katılımcılara elmamızı tattıracağız."


AA
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder