Yeni
Loading...

Bayramiç'te 1.5 Ton Şaraba El Konuldu



Ulusal medyada yapılan haberde ilçemiz  Güzeltepe Köyü'ndeki bir bağ evine jandarmanın düzenlediği baskında, 1.5 ton ev yapımı şarap ele geçirildiği belirtildi. Şarabı üreten 55 yaşındaki Ahmet Kostak'ın gözaltına alındığı haberi basında yer aldı.

Bağ evinin bahçesindeki depolarda bulunan ve kaçak olduğu ileri sürülen ev yapımı 1.5 ton şarap ile imalatında kullanılan üzüm kırma, sıkma ve süzme makinelerine el konulduğu ve şarapların sahibi Ahmet Kostak'ın, jandarmada ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı yazıldı.Fakat bize ulaşan Ahmet Kostak gözaltına alınma haberinin doğru olmadığını yetkililerle kendisinin irtibata geçtiğini belirtti ve şu açıklamada bulundu;

Ahmet Kostak'la yaptığımız görüşmede el konulan şarabın 1,5 ton olmadığı tahmini 400-450 litre şarap bunun yanında 800 kg. üzüm cibresi (hayvan yemi) ,70 kg. kiraz sirkesi, 70 kg. elma sirkesi ,20 kg. koruk suyu olduğu fakat bunların hepsinin şarap olarak kayda geçirildiğini belirtti.Ayrıca şarabının kendisine ait olmadığını arkadaşlarıyla ortak yaptıklarını söyledi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder