Yeni
Loading...

Kepez Belediye Başkanı Mutan, Meydan Okudu “Daniş, Karşıma Çıksın”

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Çanakkale Ak Parti Milletvekili Mehmet Daniş hakkında sert açıklamalarda bulundu. Mutan; “Mehmet Daniş Kepez’e sulanmaya başladı. 3 yılda yapamadığını belki burada yapar. Gelsin rakip olsun. Ben hazırım” dedi.


Yaklaşan yerel seçimler Ak Parti ve CHP arasındaki tansiyonu günden güne yükseltiyor. Son olarak başkanlık makamında basın toplantısı düzenleyen Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Ak Parti’nin Kepez’deki çalışmalarını hedef alarak meydan okudu.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş’e yüklenen Mutan, Ak Parti’nin Kepez’de aday arayışında olduğunu belirterek Daniş’i kendisine rakip olarak istediğini söyledi. Daniş başkanlığında bir heyetin TOKİ 960 Konutları’na bir ziyaret gerçekleştirildiğini ifade eden Mutan; “Ben buradan açıkça ilan ediyorum. Sayın milletvekili Mehmet Daniş ucundan kenarından Kepez’e sulanmaya başladı. Bunu biliyorum. Geçen gün 960’a gitmişler. Yanında belde başkanı, İstanbul’dan gelen TOKİ’nin site yönetiminin üst düzey yöneticilerinden birkaç tanesi, TOKİ’de inceleme yapıyorlar geçen hafta. Kreşe gidiyorlar, camiye gidiyorlar, sağa sola bakıyorlar. Bizim belediyemize ait kafede emrivaki yapıyorlar.

Site yönetimin esas yöneticisi Mutlu Bey’de izinde olduğu için bir alt eleman olan ve bir zamanlar AKP yöneticisi görevi yapmış kişiyi de kullanarak bir siyasi dokunuş sergiliyorlar. Hesapta sorunları dinlemeye gelmişler. Onu geçecekler. Toki 960 3 yılı buldu iskana açılalı. Hangi aşamada, hangi gün gelip de kimin hangi yarasına dokundular. Ama ben Mehmet Daniş’i rakip olarak beklerim. Ustalığının semeresini bir Kepez’de görsün bakalım. Sanki 3 yıldır yapmış olduğu milletvekilliğinde Çanakkale ne gördüyse Kepez de bir görsün. Hodri meydan” dedi.

“3 YILDA NE YAPTINIZ”

Sözlerinin devamında Ak Parti’nin son 3 yılda Kepez’e bir katkıda bulunmadığını iddia eden Mutan; Camiye falan giriyor, bu camiyi biz yaptık diyor. Başkan da bu boyayla şov mu yaptı diyor. Bu laf insanlar tarafından bana getirildi. Başkan şov falan yapmıyor. Vatandaşın ihtiyacını karşılayan her türlü hizmet neyse onu götürüyor.

Götürmeye de devam edecek. 3 yıl önce oraya gelip Toki’nin halini görseydi, gelirdi elimi sıkardı, seni kutlarım derdi. Ne camisi, ne okulu yapılmış söylesinler. Vatandaş yaptı hepsini. Siz de burada insanların yaşam kalitesi yükselsin diye yapılan sosyal donatıların hiçbirinin karşılığını bulduramadınız.

Ne yaptınız siz? Okul mu yaptınız? Vatandaş yaptı, vatandaşın parasıyla oldu. Orada yapılan her şey kaldırım dahil, çim, ağaç, okul, dinlenme tesislerinin tümünün katkı payları vatandaştan alınıyor. Asıl şovu aslında sen yapıyorsun. Yüreğin yetiyorsa buradan delikanlı gibi gel diyorum. Bırak Çanakkale’yi falan. Gel bak Kepez Çanakkale’nin çok daha ötesine taşınan bir kent ivmesi kazandı. Hodri meydan. Arkadaş senin 3.dönem vekilliğin ve 3.5 yıldır engellediğin huzurevi projesi var. Huzurevimi engelliyorsun. De ki gel buraya ben huzurevini belediye başkanı olunca yaptıracağım. Bir ucundan tut. Kepez gâvur toprağı değil” dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder