Yeni
Loading...

Derdi 'Para' Olmayan Tek Hırsız

Bir petshopa giren hırsız, laptop ve kasadaki para yerine 35 muhabbet kuşu ve 1 papağan çalarak kayıplara karıştı.


Elinden kaçırdığı bir kuşu yakalamaya çalışırken ortaya çıkan ilginç görüntüler güvenlik kamerasına takılırken, bir kuşu ise tekmeleyerek öldürdüğü kaydedildi.İlginç hırsızlık olayı, saat 23.00 sıralarında merkez Cevatpaşa Mahallesi’nde bulunan petshopta meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, üzerinde montu, kafasına örttüğü tişört ve elinde bezle işyerinin arka kapısından giren hırsız, içeriyi kontrol ettikten sonra ön tarafta bulunan kasaya yöneldi. Açık olan kasanın içerisine bakan hırsız, kasanın üzerinde duran paraları görmesine rağmen dokunmadı. Masa üzerinde duran 2 bilgisayarı da almayan hırsız, bilgisayar çantasını bir süre karıştırdıktan sonra yeniden arka tarafa yöneldi.
İş yerinden aldığı büyükçe bir kafese, beğendiği muhabbet kuşlarını dolduran hırsız, arka kapıdan dışarıya çıktı. Bu sırada hırsızın elinden kurtulan bir kuş, dükkanın ortasında yere kondu. Kuşun peşinden yeniden içeriye giren hırsız, kuşu yakalayarak dışarıya çıktı. Yeniden içeriye girdiğinde, yerde duran bir başka kuşu fark eden hırsız, bunu da tekmeleyerek öldürdü. Bir papağanı da kafesiyle birlikte alan hırsız, daha sonra iş yerinden ayrıldı.

Sabah iş yerine geldiğinde, hırsız girdiğini fark eden işletmeci N.G., para ve bilgisayarların yerinde olduğunu görünce şaşkına döndü. Yaptığı incelemede 35 muhabbet kuşu ve 1 papağanın çalındığını anlayan N.G., durumu polis ekiplerine bildirirken yaşanan ilgin hırsızlığa bir anlam veremediğini ifade etti.Güvenlik kamerası kayıtlarını alan polis ekipleri, ilginç hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsın peşine düştü.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder