Yeni
Loading...

CHP’li Mutan’a Yanıt, Ak Partili Ülkü Ay’dan Geldi; “Başka Partilerle Görüşmüyor Musun?”

Önceki gün düzenlediği basın toplantısında Ak Parti’yi eleştiri yağmuruna tutarak Kepez’de Mehmet Daniş’i rakip olarak istediğini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’a cevap, Ak Parti Kepez Belde Başkanı Ülkü Ay’dan geldi. Mutan’ın CHP’den tekrar aday gösterilecekmiş gibi konuştuğunu ifade eden Ay; “CHP’den aday olamaman halinde başka bir partiden aday olmak için bir takım görüşmeleri yürütmüyor musun?” dedi. Mutan’ın Kepez Halkı’nı rahatsız eden bir ruh haline girdiğini iddia eden Ay, “Seçim süreci yaklaştıkça Mutan, Kepez'de değişim rüzgârlarından çarpılmış bir halde davranmaktan ve mesnetsiz ifadelerle Ak Parti’ye saldırmaktan kendisini alamıyor” ifadelerini kullandı.


Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ın önceki gün düzenlediği basın toplantısında gündeme getirdiği iddialara Ak Parti Kepez Belde Başkanı Ülkü Ay yanıt verdi. Mutan’ın tavırlarından Kepez Halkı’nın rahatsız olduğunu öne süren Ay; “Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, düzenlediği basın toplantısında yine kendisine yakışan bir üslupla Ak Parti'ye yönelik ağır ifadeler kullanmış. TOKİ 960 konutlarına milletvekilimiz Mehmet Daniş, merkez ilçe başkanımız Adnan Öncü ile yaptığımız ziyaret sırasında vatandaşın yoğun ilgisi ve teveccühü Mutan'ı oldukça rahatsız etmiştir. Bizler kim olursa, ne olursa olsun vatandaşımızın bir derdi varsa, ayağına kadar giderek sorunu çözme noktasında üzerimize düşen her şeyi yaparız. Ak Parti'nin çözüm odaklı bir parti olduğunu Mutan idrak etmekte zorluk mu çekiyor? Vatandaşlarımızın şikâyet ettikleri belli başlı sorunları dinlemek ve tespitlerde bulunmak üzere bizler TOKİ 960'a gittik. Bu ne ilk ne de son ziyaretimiz. Fakat seçim süreci yaklaştıkça Mutan, Kepez'de değişim rüzgârlarından çarpılmış bir halde davranmaktan ve mesnetsiz ifadelerle Ak Parti’ye saldırmaktan kendisini alamıyor. Mutan'ın içinde bulunduğu bu ruh hali, artık Kepez Halkı'nı da rahatsız eder boyutlara geldi. Sayın Mutan, halkın sorunlarının çözüme kavuşturulması için gösterilen çabalardan neden rahatsız oluyorsunuz? Yoksa bu tavrınız, her zamanki gibi Kepez'e gelecek olan yatırımları ve hizmetleri baltalama güdünüzün mü bir parçası?” dedi. 

“AK PARTİ, GENÇLERE GÜVENİR”

Ak Parti’den Kepez Belediye Başkanlığı için çıkabilecek adaylara yönelik ‘çoluk çocuk’ benzetmesini yapan Mutan’ın Mehmet Daniş rakip olarak istemesine de değinen Ay; “Ömer Faruk Mutan, açıklamalarının devamında her zamanki gibi haddini aşarak akıl verme yoluna gitmiş ve Ak Parti'ye kimi aday göstereceği konusunda ifadeler kullanmış. Karşma çoluk çocuğu çıkarmayın diyen Mutan, başarılı hizmetleriyle takdirleri toplamış sayın Daniş'i kendisine rakip olarak istemiş. Öncelikle ifade etmek isterim ki, Ak Parti kurulduğu günden bu yana gençlerin her zaman önünü açan ve siyasette aktif rol oynamaları isteyen, gençlerine güvenen bir partidir. İktidara geldiğimizden bu yana Sayın Başbakanımızın yol göstericiliğinde başarıdan başarıya koşan Türkiye'nin bugün dünyanın sayılı ekonomilerinden biri olmasının altında yatan etkenlerden birinin de gençlerin dinamizmi olduğunu Sayın Mutan algılayamamış. Ak Parti kimi nasıl aday yapacağını Mutan'dan öğrenecek değil” dedi.

“MUTAN, ADAY OLABİLECEK Mİ?”

Daniş’i rakip olarak isteyen Mutan’ın adaylığının kesin olmadığını ima eden Ay, sözlerinin devamında ise daha önce Mutan’ın farklı siyasi partilerde bulunduğunu ifade ederek; “Öte yandan sayın Daniş'i kendisine rakip olarak isteyen Mutan, yeniden aday gösterileceği konusundaki bu inancı nereden geliyor? Sayın Mutan, yeniden aday gösterileceğini mi sanıyor? Sayın Mutan, bugüne kadar neredeyse bir elin parmaklarını geçen sayıda partide bulundu ve aday oldu. Mutan, CHP'den aday gösterilmediği takdirde başka bir partiden aday olmak için uğraşırsa şaşırmayacağım. Sayın Mutan CHP'den aday gösterilmediğin takdirde başka bir partiden aday olmak için bir takım görüşmeleri yürütmüyor musunuz?” ifadelerini kullandı.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder