Yeni
Loading...

Gazete Bayramiç Sizindir - Mehmet E. ÖVER


 Gazete Bayramiç Sizindir - Mehmet E. ÖVER

İnternette akşama kadar devamlı araştırmalar yapan yeni gelişmelere teknolojiye ve her türlü yeniliğe meraklı birisiyim.Aynı zamanda doğduğum ve doyduğum yer olan Bayramiç'i gerçekten sevmiş ve Bayramiç için birşeyler yapabilmekten her zaman gurur duymuşumdur.

İlçemizdeki yerel gazetelerin sanal alem kanadı hiç olmadığı için kendime bir blog hazırlayıp ilçeyle ilgili haber,gündem ve gelişmeleri bu blogumda paylaşmaya başladım. O kadar güzel mesaj ve eleştiriler aldım ki buna bi kaç yıldır devam ediyorum.

Ben muhabir , haberci yada gazeteci değilim.Sadece Türkiye'nin bir çok yerinde ve yurtdışında yaşayan hemşerilerim için Bayramiç'le ilgili haberleri alabilecekleri bir havuz oluşturdum.

Buna değer veren ilgi gösteren destek olan herkese teşekkürü borç bildiğim için bu yazıyı yazma ihtiyacı duydum.Bunun sadece bir haber bloğu olmadığını sizlerinde yazılarınızı iyi ve kötü günlerinizi paylaşabileceğiniz bir Bayramiç günlüğü olduğunu hatırlatmak istedim.

Makale yazmak isteyenler , mutlu gün fotoğraflarını bizimle paylaşmak isteyenler Bayramiç halkına duyuruda bulunmak isteyenler için www.gazetebayramic.com her zaman sizleri bekliyor. Altta vereceğim mail adresine yazılarınızı ve resimlerinizi gönderebilirsiniz.

Bizimle birlikte olan ve yaptığımız işi takdir eden etmeyen herkese tekrar teşekkür ederim.

Mehmet Emrah Över

bayover@msn.com
mehmeteover@gmail.com
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder