Yeni
Loading...

Ağacın Üstünde 6 Saat Beklediler - Taş Köprü (video)





Bayramiç ilçesinde, selden korunmak için çıktıkları ağacın üzerinde 6 saat kurtarılmayı bekleyen adam ve eşi iş makineleriyle kurtarıldı.

Akşam saatlerinde başlayan yağmur gece şiddetini arttırınca sel baskınları yaşandı. Özellikle Bayramiç'te etkili olan sağanak yağmur köy yollarını trafiğe kapattı. Bayramiç ile Yiğitler köyü arasında bulunan Kurşak Çayı taştı. Bu sırada motoruyla giden Mahmut Demir, sel sularına kapılıp motordan düşünce sürüklendi.

Demir, bir ağaca tutunarak durabildi. Aynı bölgede bir bağ evinde kalan Ali Ekber Mermer, eşi Zekiye Mermer ise, sel sularından korunmak için çıktıkları ağacın üzerinde 6 saat kurtarılmayı bekledi. İtfaiye ekipleri, bellerine ip bağlayarak mahsur kalanlara ulaşmaya çalıştı. Bunda başarısız olununca devreye iş makineleri girdi. AFED ekiplerinin de yardımıyla iş makineleri, karı-kocayı bulundukları yerden kurtardı. Mermer çifti kontrol için hastaneye gönderildi. Bölgedeki odun kömürü ocağında mahsur kalan iki kişiyi kurtarmak için ise çalışmalar sürüyor.

TAŞ KÖPRÜ'DEN SEL GÖRÜNTÜLERİ





Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder