Yeni
Loading...

Çanakkale Dardanel Spor'a Saldırı



Ç.Dardanelspor deplasmanda oynadığı müsabakada Manavgat Evrensekispor ile 3-3 berabere kaldı. Son dakikada gol yemeyi hazmedemeyen Manavgatlı taraftarlar, futbolcular ve teknik heyet takımımıza ve müsabakanın hakemlerine saha içerisinde saldırılarda bulundular...

Müsabakaya hızlı başlayan Ç.Dardanelspor 2.dakikada İlker Sayan ile 1-0 öne geçti. 4.dakikada İlker Sayan ile çok net bir gol pozisyonundan yararlanamazken, 14.dakikada İlker Avşar ile Manavgat Evrensekispor skoru 1-1 getirdi. 60 ve 63.dakikalarda 2 gol daha bulan Manavgat Evrensekispor skoru 3-1 yaptı. Bu dakikadan sonra oyunda baskısını arttıran Çanakkale Dardanelspor 69 ve 90.dakikalarda Umut Doğru'nun ayağından kazandığı penaltı atışları ile skoru 3-3 yaptı. Rakibin sert ve agresif oyunu 83.dakikada rakibi 10 kişi bırakırken, müsabaka hakeminin bitiş düdüğü ile Manavgatlı taraftar, futbolcu ve yöneticiler hakeme yoğun tepki göstermeye ve soyunma odasına giden takımımıza pet şişe yağdırmaya başladılar.

Anlaşılmaz bir şekilde soyunma odasına giden takımımıza tepki gösteren Manavgatlılar, saha içerisinde hakemi tartaklamaya ve darp etmeye devam ettiler. Jandarma güçlerinin yetersiz kaldığı anlarda hakeme tepki gösteren grup soyunma odasına doğru giden takımımıza yönelerek futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tartaklamaya başladılar. Futbolcularımızın da olaya karışması ile sahada yaşanan arbede yoğun bir şekilde devam etti. Müsabaka görüntüsünü ve maç sonrası olayları kameraya alan Ton Tv Haber Müdürü Vedat Sezer'in protkol tirübününde üzerine yürüyüyen Manavgatlı yöneticiler kamerayı gasp edip, görüntülerin yetkililere ulaşmasına da engel oldular.




Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder