Yeni
Loading...

HAYDİ ÇOCUKLAR KUPAYLA DÖNELİM


      Bayramiçspor Küçük Kız Voleybol takımı Kırklareli'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Grup maçlarında İlimizi ve ilçemizi temsil edecek. Kırklareli'de düzenlenecek olan turnuva için dün yola çıkan Küçük Kızlar turnuvada, Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne takımlarıyla mücadele edecek.

    Grup müsabakalarında her takım birbiriyle oynayacak ve turnuva sonunda en iyi puana sahip olan takım buradan şampiyon olarak çıkarak, Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanacak. Geçtiğimiz yılda Türkiye Finallerine katılan Bayramiçspor İzmir'de yapılan finallerde 32 takım arasından 18. olmuş ve ilçemize büyük gurur yaşatmıştı. Bu yılda aynı takımla turnuvaya katılmanın avantajını kullanmak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Küçük Kızlarımız Kırklareli'den şampiyon olarak çıkacak güçte ve artık deneyim olarakta daha tecrübeli bir takıma sahibiz. 4 takımın katıldığı bu grup maçlarından şampiyon olarak çıkacağımızdan hiç kuşkumuz yok ve tüm takım buna inanmış durumda. Umarım buradan Konya ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılırız. Kızlarımıza ve Antrenörlerimize yürekten başarılar diliyoruz. Çok emek veriyorlar ve bu başarıları hak ediyorlar. Onlarla gurur duyuyoruz''dedi.

   Takım Antrenörleri Mehmet GÜNEŞ, Melda BORA ve Ömer BAZAN'da bu gruptan çıkacaklarını ifade ederek, Konya'da yapılacak finallerde ilçemizin ismini tekrar duyurmak istediklerini belirttiler.    

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder