Yeni
Loading...

BELEDİYESPOR, LİDER KEPEZ HAMİDİYESPOR'U KONUK EDİYOR


  İlçemizi 1. Amatör futbol liginde temsil eden Bayramiç Belediyespor ligin en kritik maçına çıkacak. 1.Amatör lig A Gurubunda mücadele eden Belediyespor geçtiğimiz hafta başlayan 2. devrenin ilk maçında Bayırköy deplasmanından 0-0 lık beraberlikle döndü.Play-of oynama şansı bulunan Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Bayırköyspor maçında aldığı 1 puan ile bu şansı zora soktu.
     Sezon başında aldığı kötü sonuçlarla bir anda düşme korkusu yaşayan Belediyespor 2. devreyi beklemeden transferlere başladı. 5 oyuncu transferi yapan Belediyespor ligin ilk yarısı sonunda play-of oynuyabilme şansını yakaladı.Matamatiksel olarak hala play-of oynama şansı bulunan Belediyespor bu hafta sonu ligin en kritik maçına çıkacak. Ligde oynadığı 8 maçın 7'sini kazanan ve 1 maçta berabere kalan Lider Kepez Hamidiyespor'u konuk edecek Belediyespor, lidere ilk mağlubiyetini yaşatarak, play-of ümitlerini sürdürmek istiyor.Belediyespor bu maçı kazanması durumunda ilk 3 şansını sürdürecek fakat kaybetmesi durumunda düşme tehlikesini yine yaşayabilir. İşte bu maç onun için çok önem arz ediyor. Kazanırsan play-of şansın var fakat kaybedersen düşme tehliken var.
    Çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Kulüp Başkanı Metin AKINCI; ''Geçtiğimiz hafta Bayırköyspor maçında galibiyeti kaçırdık ve 2 puandan olduk. Bu hafta hiç kaybetmemiş Hamidiyespor'u konuk edeceğiz ve belki de sezonun en önemli maçına çıkacağız. Takıma yaptığımız takviyelerle güç kazandık ve kendi sahamızda iyi oynuyoruz. Alacağımız 3 puan bizleri üstte tutacak ve şansımız devam edecek. Heyecanımızın sürmesi ve korkulu rüya görmemek için bu maçı kazanmalıyız. Özellikle seyircimizin rakip üzerinde kuracağı baskıda önemli ve taraftarımızı destek için tribünlere bekliyoruz''dedi.
     Belediyespor- Kepez Hamidiyespor maçı Pazar günü saat 15:00 de ilçemiz Atatürk Stadyumunda oynanacak.


 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder