Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÇELTİK TOPLANTISINA NEDEN ÇAĞIRILMADI?


     Geçtiğimiz aylarda Çanakkale'de yapılan çeltik komisyonu toplantısına çağırılan Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Mesut ŞEN; geçtiğimiz gün tekrar yapılan toplantıya davet edilmedi. 

     Çeltik Komisyonu Toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

    Toplantıya; İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN, DSİ Balıkesir Bölge Müdürü Murat Lütfü GÜLDOĞAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, DSİ 252. Şube Müdürü Uğur Gürsel ALTAY, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı Ufuk ÜNVER, Bayramiç- Ezine Sulama Birliği Başkanı Ertan GÖÇEN, çeltik komisyonu üyeleri katılırken Bayramiç Ziraatini yakından ilgilendiren ve her yıl Bayramiç için sorun olmuş Çeltik ekimi konusunda Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Mesut ŞEN neden çağrılmadığı merak ediliyor.Edindiğimiz bilgilere göre bir önceki toplantıda ŞEN'in Ezine ovasına ekilen Çeltik dönümünün 10 bin tonun altında ekilmesi gerektiği konusunda ısrar etmiş ve diğer komisyon üyeleriyle tartışma yaşadığı ve bu yüzden Bayramiç çiftçisinin hakkını korumaya çalışan Mesut ŞEN'in toplantıya çağrılmadığı iddia edildi.Görüşlerini aldığımız ŞEN toplantıdan haberinin olmadığını, ne gibi kararlar alındığını ve ne gibi değerlendirmelerde bulunulduğunu bilmediğini söyledi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder