Yeni
Loading...

SABAH KARANLIĞINDA OKUL ÇİLESİ BİTMİYOR!


    İlçemizde depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan okulların yıllardır yapılamaması nedeniyle, öğrenci ve velilerin çilesi sürüyor. Gece karanlığında okula yetişmek için yollara düşen veliler ve öğrenciler birde sokak köpekleri korkusuyla eğitim görmeye çalışıyor.

   Veliler isyan etme noktasına gelirken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden okullarla ilgili hiçbir açıklama yapılmaması tepkileri büyütüyor. Veliler yıllar geçmesine rağmen yıkılıp hemen 1 yıl içinde yenisinin yapılacağı belirtilen okulların ne zaman yapılacağı da belli değil. İlçemizde yıkılan 3 okuldan sadece Milli Hakimiyet İlkokulunun yapımına başlandı. Milli Hakimiyet İlkokulunun önümüzdeki Eğitim Öğretim dönemine yetişip yetişmeyeceği de belli değil. Eğer bu okulun yapılması ve faaliyete geçmesi durumunda Milli Zafer İlkokulu'nun Milli Hakimiyet okulu ile ikili eğitim göreceği öngörülüyor. Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri de bu sayede sabahın erken saatlerinde karanlıkta okula gitmekten kurtulabilir.

    Veliler ve öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğünden bir açıklama beklediklerini belirterek; ''Her sabah karanlıkta çocuklarımızı okula korka korka göndermekten yorulduk. Milli Eğitim Müdürlüğünden yada Kaymakamlıktan okullar ile ilgili bilgi bekliyoruz. Birçok öğrenci, veli ve öğretmen mağdur durumda fakat bu kimsenin umrunda değil'' ifadelerini kullandılar.  

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder