Yeni
Loading...

35 YAŞ ÜSTÜ FUTBOL TURNUVASI HEYECANI SÜRÜYOR


    Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen 35 Yaş üstü halısaha futbol turnuvası tüm heyecanıyla sürüyor. 6 takımın lig usülü mücadele ettiği turnuvada Çapar Arena, Köse Sigorta, Evciler, Kazdağ Emlak, Uçan Kardeşler ve Aysun Hobi takımları mücadele ediyor.

   Büyük çekişmelere sahne olan maçlar yoğun ilgi görürken takımların birbirlerine karşı centilmence davranmaları da takdir topluyor. Maçları çok sayıda futbolsever takip ederken final maçlarının keyifli geçmesi bekleniyor. Lig sonunda ligi lider bitiren lig 4. sü ile, ligi 2. bitiren lig 3. sü ile yarıfinal maçları oynayacak. Yarıfinal maçlarının galipleri Final, mağlupları ise 3. lük maçı oynayacaklar.Şu ana kadar oynanan maçlar sonunda favori takımlar yavaş yavaş belli olmaya başladı.Ligde lider durumda Köse Sigorta bulunurken Çapar Arena 2. Kazdağ Emlak  3.ve Uçan Kardeşler 4. sırada bulunuyor. Lig sonunda bu 4 takımın finale kalması muhtemel görünüyor. 

   35 yaş üstü halı saha futbol turnuvasında bu gün 3 maç oynanacak.Program şöyle: Uçan Kardeşler- Evciler, Köse Sigorta-Kazdağ Emlak, Çapar Arena-Aysun Hobi

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder