Yeni
Loading...

BELEDİYESPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU


      2023-2024 Sezonu Büyükler 1. Amatör Lig Fikstür Kura Çekimi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.15 takımın katılımı ile iki grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak olan 2023-2024 sezonu Büyükler 1. Amatör Lig Müsabakaları, 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde başlayacak.

     Bayramiç Belediyespor Kura çekimi sonrası A gurubunda yer alırken 8 takım içinde ilk sırayı alan takım direk süper amatör lige yükselecek, 2 ve 3. olan takımlar diğer gurubun 2 ve 3. süyle play-of oynayacak ve buradan da 1 takım bir üst lige yükselecek. Bayramiç Belediyespor'un bulunduğu A gurubunda 2 takım da bir alt lige düşecek.Bayramiç Belediyespor Başkanı Metin AKINCI güçlü olan A gurubuna düştüklerini belirtirken; ''8 takımlı A gurubunda mücadele edeceğiz. Bu sezonda çok transfer yapmadan kendi çocuklarımızla bu ligde tutunmak istiyoruz. Çünkü bir üst ligde maliyetler çok yüksek ve bütçe olarak bunu kaldıramayız.Kendi yağımızla kavrulup, kendi yereldeki çocuklarımızla iyi futbol oynayıp bu lige tutunmak istiyoruz.Lig hazırlıklarımıza başladık.Diğer yandan birçok branşta altyapı maçlarına katılıyoruz.Önemli ölçüde altyapı oyuncumuz bulunuyor. Önümüzdeki yıllarda tamamen altyapıdan oluşan ve sadece Bayramiç'li gençlerin oynadığı bir takım hedefliyoruz''dedi.

   Bayramiç Belediyespor ilk maçını 21 Ocak'ta Bayırköyspor ile Bayramiç Atatürk Stadyumunda oynayacak. Belediyespor'un bulunduğu A gurubunda şu takımlar yer alıyor; A GRUBU; KÜÇÜKKUYU GENÇLERBİRLİĞİ SPOR, BAYIRKÖYSPOR, BAYRAMİÇ BELEDİYE SPOR, ÇANAKKALE ESENLER SPOR, KARABİGA BELEDİYESPOR,  1966 ÇANAKKALESPOR, LAPSEKİSPOR, ÇANAKKALE KEPEZ HAMİDİYE SPOR

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder