Yeni
Loading...

Bayramiç Belediye Başkanı Mert UYGUN; ‹'SPORA VE SPORCULARA DESTEĞİMİZ SÜRECEK''

      Bayramiç Belediyesi tarafından yapılan ve faaliyete geçen Atatürk spor kompleksi içersinde bulunan Fitness salonu da 13 Kasım Pazartesi'den itibaren hizmete girdi.Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan ve Bayramiç için birbirinden önemli yatırımları hayata geçiren Bayramiç Belediyesi, önemli bir çalışmaya daha imza atarak, Fitness Merkezi’ni hizmete açtı.Bayramiç Belediyesi tarafından projelendirilerek hazırlanan ve sporseverlerin kullanımına sunulan merkez, profesyonel fitness cihazlarıyla donatıldı.

   Belediye Başkanı Mert UYGUN her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarını belirterek; ''Bayramiç Belediyesi olarak ilçemizde spor alanında önemli işlere imza attık. Bayramiç Belediyespor'u kurduk ve bünyemizde birçok altyapı sporcusu bulunuyor. Güreş sporuna daha fazla önem verdik ve birçok başarılı güreşçiler yetiştirip bir çok katogoride dereceler elde ettik.Bayramiçspor Voleybol takımımıza maddi manevi destek olduk ve olmaya devam ediyoruz. Voleybolda altyapılarda alınan şampiyonluklarla ve 2. ligde alınan başarılarla gururlandık.Taekwondo, Basketbol, Satranç branşlarına desteklerimiz sürüyor.

   Yeni projelendirip hayata geçirdiğimiz Yüzme Havuzumuzda önümüzdeki yıllarda başarılı sporcular yetiştirmeyi planlıyoruz.Yeni açtığımız tenis kortlarımızda çalışmalarımız sürüyor.Yeni açtığımız halı sahamızda birçok genç sporcumuz yetişecek. Bayramiç'te Atatürk'ün dediği gibi ''Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklı'' sporcular yetiştireceğiz.  

 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder