Yeni
Loading...

CHP'DE ADAYLAR BELLİ OLDU


     Chp Bayramiç ilçe örgütünce yapılan ön seçim sonrası Belediye Başkan Adayı ve İl Genel Meclis üyeleri belli oldu.Çarşamba akşamı gerçekleştirilen ön seçime üyelerin neredeyse %85'i katılım gösterdi. Çanakkale bölgesinde ön seçimlere katılım oranlarına bakıldığında, Bayramiç ön seçimlere katılım oranında rekora koştu ve büyük katılımlı bir ön seçim geçirdi. Chp üyesi 1927 doğumlu yani 96 yaşındaki Tefik ARSLAN'ın ön seçim için Yahşıeli köyünden kalkıp gelmesi partiye kadar bağlı olduğunun bir göstergesi olarak değerlendirildi ve Tefik dede tüm partililerin ilgi odağı oldu. 

    İlçemiz Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen ön seçime partililer erken saatte gelmeye başladı. Ön seçimde oy kullanabilmeleri için çalışan üyelerde düşünülerek seçimin saati 19;00' a uzatıldı.Seçim sonunda ilk önce İl genel meclis üyelerinin oyları sayıldı. Yapılan oylama sonunda Sadık GÖĞÜSGEREN 534, Ceyhan GÖÇGEN 416, Yusuf AKGÜN 276 ve İbrahim GÜNEŞ 176 oy aldı ve sıralama belirlendi.En çok merak edilense Belediye Başkan Adayının kim olacağıydı.Yapılan seçim sonunda üyelerden 303 oy alan Cem ATILGAN önümüzdeki Mart ayında yapılacak seçimlerde Chp'nin Belediye Başkan adayı oldu. Genç isimlerden Özkan BALCI 228 oy alırken, Metin AKINCI 50 ve Kazım TOPALOĞLU 22 oy aldı.Seçim sonunda birbirlerini tebrik eden adaylar birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

   Belediye Başkan adayı olan Cem ATILGAN'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda birlik beraberlik mesajı vererek; ''Değerli  Yol Arkadaşlarım     Bugün partimize yaşattığınız  demokrasi şöleni için her birinize  ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca birlikte yarışmaktan gurur duyduğum Özkan kardeşimi ,Metin kardeşimi, Kazım kardeşimi centilmence mücadeleleri için tebrik ediyorum.  Yolumuz uzun ,yükümüz ağır ancak ben inanıyorum ki, omuz omuza, hep birlikte yürünen bir yolda varılamayacak hedef taşınamayacak yük yoktur. Ve şimdi... HAYDİ BAŞLAYALIM...dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder