Yeni
Loading...

Belediye Başkanı Mert UYGUN; ''YAPTIĞIM PAYLAŞIMIN HALA ARKASINDAYIM''


       Belediye Başkanı Mert UYGUN seçim sonrası yaptığı paylaşımda KILIÇDAROĞLU'nun tekrar Genel Başkan olması durumunda çok sevdiği Partisinden ayrılacağını yazmıştı. Başkan UYGUN bu paylaşım sonrası kendisini eleştirenlere sosyal medya üzerinden cevap verdi. 

       UYGUN yaptığı açıklamada; ''Sosyal medyada şahsımı eleştiren sevgili CHP’liler, Seçim akşamı sosyal medyadan yaptığım paylaşımın hala arkasındayım. O gece paylaşımı kaldırma sebebim, Bayramiç’te yaşayan CHP’lilerin yoğun ısrarına saygımdır. Bu partide yöneticilik, ilçe başkanlığı, kurultay delegeliği, ön seçimle belediye başkan adaylığı ve en son halkımızın teveccühüyle belediye başkanı unvanını aldım. Bu mücadelemde genel merkezden, il başkanından ve hiçbir milletvekilinden destek istemedim ve almadım. Gücünü genel merkezden almaya çalışanları hep eleştirdim, bunu beni tanıyanlar iyi bilir. Sadece ve sadece Bayramiçli CHP’lilerin desteğini aldım. 4 yıldır partililerimin yüzü yere bakmasın diye mücadele ettim. Siyaseti hiçbir zaman meslek olarak görmedim ve bundan 6 ay önce de bir sonraki dönem aday olmayacağımı Bayramiçli üyelerimize, danışma kurulumuzda duyurdum. 

       Benim seçim dönemindeki çalışmalarımı Bayramiç halkına sorabilirsiniz; siyasette başarılıyım demiyorum ama emeğime saygı bekliyorum. Genel başkanımızı savunmaktan hiç geri kalmadım ancak seçim akşamı yaptığı konuşmada devam iması veren 74 yaşındaki genel başkanın çekilme kararı almaması, 44 yaşında çekilme kararı veren biri olarak beni rahatsız etti. 25 milyon insanın içinde başka birini bulamıyorsak, aynaya bakalım ve utanalım. Biz Bayramiç’te 4 bin kişinin içinde başka birini bulabiliyoruz. Bana ağır ithamlarınız var. Ben, şahsıma yapılan eleştirilere her zaman saygı duydum ama bir tek şeyi kabullenemem. Başka partiye geçecek iftiralarını şiddetle kınıyorum. Ben Atatürk’ün yolunda yürüdüm ve onun ilkeleri ışığında yaşamaya devam edeceğim. 

    YAŞASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİ! YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder