Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR TÜRKİYE'DE İLK 18 TAKIM İÇİNDE



    İzmirde düzenlenen Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonasında Bayramiçspor önemli bir başarıya imza attı. Kendi katagorisinde Türkiye'de yaklaşık 500 takım içerisinde 18. takım olmayı başardı. Tarihinde ilk defa Türkiye Şampiyonasına katılan Bayramiçspor Küçük Kız takımı Gurubunda oynadığı 3 maçın 2 sini kaybedip son maçını galibiyetle tamamladı.Gurubunu 3. sırada tamamlayan Bayramiçspor bu sonuçla Türkiye 18. si oldu.

   Herşeye rağmen çok verimli bir turnuva geçirdiklerini belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Şampiyonada ilk gün Galatasaray ile oynamanın gururunu yaşadık. İkinci gün İzmir temsilcisi Gelişim Kolejiyle harika bir maç yaptık. Son gün ise turnuvada Karadeniz Spor'u yenmenin mutluluğunu yaşadık. Bu sonuçla Türkiye'de 18 takım içinde yer aldık.Bu turnuvanın bize en büyük kazancı kızlarımızın edindiği tecrübe oldu. Özellikle ilk gün Galatasaray ile oynadığımız maçta kızlarımız çok heyecanlandı. Güzel bir Türkiye Şampiyonası geçirdik. Kızlarımızı ve antrenörlerimizi yürekten kutluyorum. Bayramiçspor'a her zaman destek olan başta Belediye Başkanı Mert UYGUN'a ve Sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım Kızlarımız önümüzdeki yıllarda daha iyi dereceler alarak İlçemizi en iyi şekilde temsil edecektir''dedi.

   Takım Antrenörleri Mehmet GÜNEŞ ve Melda BORA'da sporcularının tecrübe kazanmaları açısından bu turnuvanın çok verimli geçtiğini belirterek sporcularını kutladıklarını ifade ettiler.

 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder