Yeni
Loading...

KAYMAKAM TAŞ KÖY GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR


        Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, Kırsalda vatandaşlarla bir araya gelmek ve Köyde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemek amacı ile köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Bayramiç Kaymakamı  Alper Taş, Kırsalda vatandaşlarla bir araya gelmek ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek amacı ile gerçekleştirdiği köy ziyaretleri kapsamında İlçeye bağlı  Karaköy, Yeşilköy, Tongurlu ve Sarıot Köylerini ziyaret etti. Köy Kahvelerinde Vatandaşlar  ile sohbet ederek, ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgi alan Kaymakam Alper Taş, Köy Muhtarlarından da bilgiler alarak  köylerede incelemelerde bulundu. İlçenin en önemli üretim kaynaklarından biri olan Elma üreticilerinin depolarını da yerinde inceleyen Kaymakam Alper Taş,  ürünler hakkında üreticilerden bilgiler aldılar.

     Vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Kaymakam TAŞ, dile getirilen hususların çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek “Bizler vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmetini sunmak, talepleri karşılamak, eksiklikleri gidermek için görevimizin başındayız. Gayemiz Bayramiç genelinde her bir vatandaşımızın imkânlar ölçüsünde en iyi yaşam standartlarına sahip olmasıdır''dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder