Yeni
Loading...

SPOR KOMPLEKSİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Çanakkale’nin sporda altyapısı güçlü ilçelerinden  Bayramiç’te yatırımlarını sürdüren Bayramiç Belediyesi, Spor Kompleksi projesinin yüzde 20’sini tamamladı.

    Belediye Başkanı Mert UYGUN'un en kapsamlı projelerinden birisi olan Spor Kompleksinin havuz kısmında çalışmalar büyük ölçüde tamamlanırken, yapılacak sahaların ve kafetaryaların temelleri atıldı.

   Başkan Mert UYGUN, “Spor bizim en çok önem verdiğimiz hizmet alanlarımızdan birisi. Bayramiç Çanakkale'de ve hatta ülkemizde, spor altyapısı çok güçlü ilçelerden birisi. Belediye olarak sportif gücümüzü daha da artırmak ve ileriye taşımak istiyoruz. Yapacağımız bu spor kompleksinde çocuk ve gençlerin spora yönelik ilgilerini artırarak önemli başarılar elde etme amacındayız. Bayramiç Belediyesi olarak bu alandaki yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Bölgesel, ulusal ve hatta uluslararası şampiyonalara hazırlanacak sporcular için 12 dönüm üzerine inşa edeceğimiz bu spor kompleksinde Yüzme havuzu, Tenis kortu, Basketbol,Futbol ve Voleybol sahası ve kafeteryalar olacak. Projeyi 2024 yılında gençlerin hizmetine sunmayı hedeflliyoruz.

      Eğitim, turizm, sağlık ve çevre gibi birçok alanda yeni projelerimizi hayata geçirdik.Spor da bizim en çok önem verdiğimiz hizmet alanlarımızdan birisi. Belediye olarak sportif gücümüzü daha da artırmak ve ileriye taşımak istiyoruz. Çok sayıda spor projesini hayata geçirdik. Proje ilçemiz için çok önemli. Bu sebeple üzerinde hassasiyetle duruyoruz. İnşallah 2024 yılı başında da çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetine sunmuş olacağız”dedi.

 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder