Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ BELEDİYESİ DEPREMZEDELER İÇİN ÇOK DEĞERLİ VE KIYMETLİ İŞLER YAPIYOR


     Kahramanmaraş merkezli depremden büyük hasar gören Hatay’ın Defne ilçesinde çadır kent ve aşevi kuran Bayramiç Belediyesi, depremzedeler için büyük ihtiyaç haline gelmiş olan çok değerli ve kıymetli hizmetlere imza atıyor. Bayramiç Belediyesi depremin olduğu ilk dakikalardan itibaren çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

   Özellikle deprem bölgesinde ilk etapta büyük ihtiyaç duyulan ısınma ve tuvalet problemleri için Belediye kademesinde üretilen Portatif Sobalar ve Tuvaletler deprem bölgesine gönderildi.Tüm personel yardım toplama telaşına girerken, spor salonunda Kaymakamlık ile birlikte koordineli çalışarak bölgeye 28 tır yardım malzemesi gönderildi ve gönderilmeye devam ediyor. Bazı kurumlar ve basın yayın organları Belediyenin bu kıymetli işlerini görmezden gelerek, anlamsız bir şekilde sosyal medya hesaplarında Belediye'ye yer vermemeleri ve yardımları sadece kendi kurum isimlerini kullanarak paylaşmaları, vatandaşlar tarafından üzüntüyle izleniyor.

   Diğer yandan Belediye pesoneli ile birlikte deprem bölgesine giden Bayramiç Belediye Başkanı Mert UYGUN'un kurdukları aşevinde depremzedelere yemek dağıtması, bölgedeki çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla top oynaması ve moral vermesi büyük takdir toplarken, geçtiğimiz gün 28 kişilik personelde bölgeye yardım için gitti.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder