Yeni
Loading...

BAŞKANLAR DEPREM BÖLGESİNDE


      Ayvacık ve Bayramiç Belediyeleri tarafından, afet bölgesine yardımlar koordineli bir şekilde ulaştırıldı ve bölgede aşevi de kuruldu. Öte yandan Belediye Başkanları ise yaraları sarmak adına çocukları yalnız bırakmadılar.Ayvacık ve Bayramiç Belediyeleri, Kahramanmaraş merkezli depremden büyük hasar gören Hatay’ın Defne ilçesinde çadır kent ve aşevi kurdu. Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram ve Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, bölgede bizzat bulunarak depremzedelere yardımcı oluyorlar.

    Belediyeler bölgede aşevi, çadır, soba, mobil eczane ve çay ocağı kurulumları gerçekleştirerek destek vermeye devam ediyor. Belediye Başkanları Mesut Bayram ve Mert Uygun, bizzat bölgede bulunarak çalışmalara katılıyorlar. Öte yandan başkanlar, depremzede çocukları mutlu edebilmek için futbol maçı yaptılar.

“Zor Şartlandan Geçiyoruz”

   Bölgede açıklamalarda bulunan Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, yaptıkları çalışmalara ilişkin, “Bayramiç Belediye Başkanımız Mert Uygun ile birlikte 4 gündür deprem bölgesindeyiz. Aşevi, mobil eczane ve çay ocağı ile buradaki vatandaşlarımıza, depremzedelere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ayvacık ve Bayramiç Belediyesi olarak burada günlük 1000 kişiye yemek hizmeti veriyoruz. 45 adet çadır kurduk. Daha da kurmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza ilaç veriyoruz. Gerçekten zor günlerden, zor şartlardan geçiyoruz. Burada emek veren Bayramiç ve Ayvacık halkına, duyarlı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Herkesin Bu Mücadeleye Ortak Olması Gerekiyor”

    Bölgede ihtiyaçların olduğunu söyleyen Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ise, “Türkiye’den bütün belediyelerin gelmesi gerekiyor. İnsanlar gerçekten çok zor durumda. İnsanlar dışarıda yaşıyor. Türkiye’nin bütün belediyeleri bir an önce harekete geçmesi gerekiyor. Buradaki çadırlar yetmiyor ve insanlar dışarıda, soğukta kalıyor. Sadece bizim çabamız ile olmaz, acil bir şekilde herkesin bu mücadeleye ortak olması gerekiyor. Halkımıza teşekkür ediyoruz. Duyarlılığınız bizleri gururlandırıyor” ifadelerini kullandı.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder