Yeni
Loading...

İYİ PARTİ DEN BAYRAMİÇ TE GÖVDE GÖSTERİSİ




     İyi Parti Çanakkale İl Teşkilatının yaptığı ilçe ziyaretleri büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bayramiç’de gerçekleşen ziyarette coşkuyla karşılanan İyi Parti İl Yönetimi ve Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz’a Bayramiçliler de yoğun ilgi gösterdiler. İYİ Partililerin yoğun istekleri üzerine İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve Başkan adayı Ahmet Uslu ve son olarak diğer aday Didem GÜNER birleştiler.

      8 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan İYİ Parti İl Kongresi için ilçe ziyaretlerini sürdüren İYİ Partililer hangi ilçeye gitseler büyük sevgi gösterileri ve ilgiyle karşılaşıyorlar. Bayramiç’de  yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar’a Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz’da eşlik ediyor. 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz ile birlikte Bayramiçe ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti İl Yönetimi ve Başkan Selahattin Yıldızlar’ı yüzlerce kişilik konvoy karşıladı. İlçe Parti binası önünde yüzlerce kişi tarafından karşılanan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz ve İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Bayramiç sokaklarında gövde gösterisi yaparak toplantının yapılacağı Belediye düğün salonuna kadar partililer ve vatandaşlarla birlikte yürüyüş gerçekleştirdiler.

      Bayramiç de coşkulu karşılamadan duyduğu memnuniyeti ifade eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz; “Partililerimi ve hemşerilerimizin İYİ Partiye gösterdikleri teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir akşamı partililerimiz ve vatandaşlarımız ile yürüyüş yaparak birlik ve beraberlik içerisinde yaşadık. İl Başkanımız Selahattin Yıldızlar’a da ilçe teşkilatlarımız çok güveniyorlar ve destek veriyorlar. Lâpseki ve Çan’dan sonra Bayramiç te de gösterilen ilgiden dolayı hem partililerimize hem de vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

   Diğer aday Bayramiçli Av. Eşref Bener VAROL da yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdi. İYİ Parti içerisinde birlik ve beraberlikle çalıştıklarını ifade eden Varol; “Çanakkale olarak partimizin bayrağını en üst mercilerde dalgalandırmakta ve bununla gurur duymaktayız. Çanakkale ili olarak genel başkan yardımcılığı, yüksek istişare kurulu üyeliği, iki belediye başkanlığı, belediye başkan yardımcıları, birçok belediye meclis üyeliği ve tüm teşkilatlarımız ile birlikte elele, birlik içerisinde çalışıyoruz. Bugüne kadar partimizin il ve İlçe teşkilatlarında görev alan tüm yöneticilerimize, seçimlerde aday olma cesareti gösteren tüm adaylarımıza, en önemlisi sahada nefer olan tüm üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

      Seçime katılacak adaylara da başarılar dileyen Varol; “Bu demokrasi yarışında kırmadan, dökmeden, parti birlikteliğimizi koruyarak, Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde hizmet etmek için yarışacağız. Bunu takdir edecek olan üyelerimiz ve delegelerimizdir. Tüm aday arkadaşlarımıza bu hizmet etme istekleri ve partimizin bayrağını daha yükseğe taşıma arzuları için teşekkür ediyor, seçimde başarılar diliyorum. Tüm bu duygu ve düşüncelerimle, ülkemizin ve partimizin ihtiyacı olan dayanışma ve birliktelik içerisinde, elele vermek dileğiyle; kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet diyorum. Çıktığımız bu kutlu yolun ülkemize, partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Medeniyet yolunun taşlarını döşemeye, ülkemiz için gecemizi gündüzümüze katmaya, partimizin güneşi en yükseğe çıkarmaya yol arkadaşlarımız, yönetim kurulu üye adayı arkadaşlarımızla birlikte adayız” dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder