Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR EDİRNE YE KAZANMAK İÇİN GİDİYOR


    Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde Heyecan sürüyor. 2. lig 4. grupta ilçemizi temsil eden Bayramiçspor ligin en önemli maçında Edirne temsilcisi Çarşıspor ile karşı karşıya geliyor. Ligin ilk maçında müthiş bir oyunla güçlü rakibini 3-2 yenen Bayramiçspor, deplasmanda da kazanıp Play-of a gitmeyi garantilemek istiyor.

    Edirne maçında galibiyet dışında alacakları 1 puanın bile büyük avantaj olacağını belirten Kulüp Antrenörlerinden Melda BORA: Edirne temsilcisi gerçekten bu işe yatırım yapmış ve bir üst lige çıkmayı kafasına koymuş bir takım oluşturdu. Takımda1. lig tecrübesi olan birçok oyuncusu bulunuyor. Fakat biz bu takımı kendi sahamızda yenmeyi başardık. Bizim maçtan sonra transfer yapmış olsalar bile henüz oturmuş bir takım değiller. Bütün hafta bu maçın hazırlıklarını yaptık ve maça hazırız. Tabi bu maç bizim için ne derece önemliyse Edirne içinde çok önemli bir maç olacak. Onlarda play-of oynamak için bizim maçı mutlaka kazanmaları gerekiyor. Az hata yapan iyi mücadele eden maçı kazanacaktır. Biz dersimize çalıştık takımımıza güveniyoruz. Umarım iyi bir sonuçla döneriz dedi.

   Kulüp Başkanı Bülent BORA da yaptığı açıklamada sezonun en önemli maçına çıkacaklarını belirterek; Bu sezonun en önemli maçı gerçekten bu maç. Çünkü kaznırsak play-of kapıları ardına kadar açılır. Puan alırsak avantajlı oluruz, eğer kaybedersek bile avantajımız sürecek. İşte böylesi dengelerin değişeceği bir maça çıkacağız. Maça iyi hazırlandık ve sporcularımız maçın önemini gayet iyi biliyor. Geçen yıl 1 puanla kaçırdığımız play-of lara bu yıl katılmak istiyoruz dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder