Yeni
Loading...

ORTAOKUL'LARDAN SONRA, LİSELERDE DE ÇANAKKALE ŞAMPİYONUYUZ!


     Çanakkale genelinde düzenlenen okullar arası voleybol maçlarında ilçemiz okulları destan yazmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Ortaokulu Çanakkale Şampiyonu olurken, geçtiğimiz gün de İlçemiz Mustafa-Gülşen Çınaraoğlu Anadolu Lisesi'de namağlup şampiyon olmayı başardı.

    Final gurubunda güçlü Çanakkale Kolejini set vermeden 3-0 yendi.Şampiyonluk maçında da Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesini yine set vermeden rahat bir oyunla 3-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. İlçemizi ve Çanakkale'yi gurup maçlarında temsil edecek olan takımlarımız, Ortaokullarda Balıkesir'de 4-7 Ocak 2023 de düzenlenecek olan çeyrek finallere katılacak, lise takımımız ise 11-14 Ocak 2023 tarihinde Çanakkale'de düzenlenecek olan çeyrek final maçlarında ter dökecek.

    Türkiye yarı finallerine katılmak istediklerini belirten Takım Antrenörü Salih Serdar AKAR; ''Gerçekten çok büyük bir emeğin ve özverinin meyvelerini topluyoruz.Okul takımlarında oynayan kızlarımız zaten Bayramiçspor alt yapısını oluşturuyor. Lisedeki kızlarımızda A takımda oynuyor. Bu kızlarımızın gelişiminde ve başarılarında çok deneyimli ve tecrübeli hocamız Mehmet GÜNEŞ ve yine çok deneyimli ve eski Voleybolcu Antrenörümüz Melda BORA'nın imzası bulunuyor.Gerçekten Yaz-kış demeden büyük fedakarlıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Umarım ortaokul ve liselerde guruptan çıkarız. Guruplarda İstanbul, İzmir, Manisa, Tekirdağ, Bursa da şampiyon olan okullarla karşılaşacağız. Şimdiden takımlarımıza başarılar diliyorum''dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder