Yeni
Loading...

Belediye Başkanı Mert UYGUN;‹'ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE ADAY OLMAYACAĞIM''


       Belediye Başkanı Mert UYGUN hiç kimsenin beklemediği bir açıklama yaparak bir sonraki seçimde aday olmadığını belirtti. Belediye Başkanı Mert UYGUN yaptığı açıklamada; ''5 Nisan 2018’de yerel seçimlere daha bir yıl varken, yapılacak ön seçimde belediye başkan aday adayı olacağımı açıklamıştım.O zaman tüm partililerimiz coşkuyla bana destek olmuştu ve ön seçimde tek aday olarak çıktım ve Belediye Başkan Adayı oldum. Aday olmaya karar verdiğimde seçimi kazanacağımızdan hiç şüphem yoktu, bugün de yok.Çünkü Bayramiç’te CHP sahipsiz değildir. 

     Yerel yönetimler, şehirlerin kimliğini oluşturuyor, geleceğini şekillendiriyor. Ben Bayramiç’i çok seviyorum. 

Bayramiç’i yeniden hak ettiği güzel günlere getirdiğime inanıyorum. Bayramiç’e ve bana destek veren sizlere olan borcumu ödemenin yolunun artık bu makamları yeni arkadaşlara bırakmaktan geçtiğine inanıyorum. Benim misyonum tamamlanmıştır ve bana yakışan bundan sonra bu göreve talip olan arkadaşlarımın önünü açmak ve onlara destek olmaktır. Bu nedenle önümüzdeki dönemde aday değilim.Yerel seçime kadar aday olacak arkadaşlarla gece gündüz çalışacağım, seçimden sonra deneyimlerimi aktarıp yardımcı olmaya devam edeceğim.15 ay daha görevimin başındayım, hiçbir işi yarım bırakmadım, bırakmam. Madem Bayramiç’i bu kadar seviyorsun, neden bırakıyorsun diyenler olacaktır. Bunun nedeni bir tane değil, yaşamın içinde olan küçük büyük birçok problemin birleşmesiyle alınmış bir karardır. İnanın görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Her zaman partim ve Bayramiç önceliğimdir, Ben Bayramiç belediye başkanlığını bırakıyorum ama siyaseti bırakmayı düşünmüyorum.İlerideki yıllarda partim ve Bayramiç için tekrar siyaset yapabilirim, bunun için önümüzdeki dönem aday olmadığımı şimdiden açıklama gereği duydum. 

      Kararımı erken açıklamamın sebebi kendimin de bu süreçten geçmem ve zorluklarını bilmemdir. Belediye başkanı olacak kişi önce ailesinin desteğini alacak,işlerini ayarlayacak, sonra da gece gündüz çalışıp önce örgütün sonra da Bayramiç halkının gönlüne girecek. Bu işler öyle kolay işler değil. Büyük emek ve zaman ister. Geç açıklasaydım bu süreçte yer almak isteyenler vazgeçebilir ya da gereğince hazırlanamayabilirdi. Bundan sonra herkes düşünecek, karar verecek ve yola çıkacak. Yeni adayımıza, ben de belediye başkanı olarak sahip çıkacağım, yine hep birlikte arkadaşlarımızı destekleyip yerel iktidarı kaybetmeyeceğiz. Bugüne kadar beni destekleyen ya da desteklemeyen herkese çok teşekkür ederim. Hayat Bayramiç’te güzel!'' dedi.

    Edindiğimiz bilgilere göre geçtiğimiz gün düzenlenen danışma kurulu toplantısında Başkan aday olmayacağını açıklamış ve duygusal anlar yaşanmış. Şimdi merak edilen CHP'nin 2024 teki adayının kim olacağı?

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder