Yeni
Loading...

İYİ PARTİ BAYRAMİÇ'TE TOPLANDI


    İYİ Parti İl Kongresi 8 Ocak’ta gerçekleşecek olurken, İl Başkan Adayı Av. Eşref Bener Varol’da saha çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz gün Bayramiç’te parti teşkilatı ile buluşulurken, düzenlenen toplantıya Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’de katıldı.

    İYİ Parti Genel Merkezi tarafından kongre kararı alınmasının ardından, illerde seçim heyecanları başlamıştı. Tüm ilçelerde başkanlar değişmezken, İl Kongresi için ise 8 Ocak bekleniyor. İl Başkan adaylığını açıkladıktan sonra ilçe ziyaretlerine başlayan Av. Eşref Bener Varol, Gelibolu’dan sonra rotayı memleketi Bayramiç’e çevirdi. Bayramiç’te gerçekleşen buluşmaya Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’de katıldı. Başkan Çetin’in sözleri ise dikkat çekti.

     Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Biz inandığımız ve mensubu olduğumuz partinin daha iyi olması için irade koyanlarız. Genel Başkanımızın ifade ettiği üzere; Önce şahsım, önce koltuğum diyenlere inat, İYİ Parti olarak biz önce millet önce memleket demeye inatla devam edeceğiz.” İfadeleri yer aldı.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder