Yeni
Loading...

İLÇEMİZDE ALTINORDU FUTBOL OKULU AÇILIYOR



       Bayramiç Belediyespor bundan sonra bünyesindeki futbol okulu faaliyetlerini Türkiye’nin Altınordu’su olarak bilinen Altınordu Kulübüyle yaptığı sözleşme ve proje ile faaliyetlerine Altınordu Futbol Okulu olarak devam edecek.

     Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Mert UYGUN ve Belediyespor Kulüp Başkanı Metin AKINCI Altınordu Kulübünü ziyarete giderek Bayramiç e Altınordu Futbol Okulu açılması konusunda anlaşmaya vardılar.Belediye Başkanı Mert UYGUN Altınordu Futbol Okulunun ilçeye çok şey katacağını belirterek;     

Altınordu Futbol Kulübü ile örtüşen hedeflerimizden birisi de bir insanın sporculuktan önce iyi bir birey, iyi bir vatandaş nihayetinde iyi bir sporcu olmasıdır. 

  Misyonu, vizyonu ve hedefleri öncelikle iyi birey iyi vatandaş ve daha sonra iyi futbolcular yetiştirmek olan Altınordu kulübü futbol okulunun, çocuklarımızı evlerde telefonların bilgisayarların ve internetin bağımlısı olmaktan kurtararak daha çok sosyalleşme imkanı sağlayacağına inanıyoruz.Özellikle ilçemizde yetenekli gençlerimizin tecrübelerini arttırarak gelişimlerini sağlamalarına katkı sunacak.Kurslar başladıktan bir kaç ay sonra Altınordu kulübünün İzmir de düzenleyeceği turnuvalara katılacağız ve çocuklarımız bu turnuvalarda kendilerini gösterme imkanı bulacaklar ”dedi.

    Altınordu Futbol Okullarına kayıt yaptırmak isteyenler 0542 742 17 88 Nolu telefondan Muammer Yamana ulaşabilirler. Kayıtlar 15 Aralığa kadar sürecek ve çalışmaların yeni yılla birlikte başlayacağı ifade ediliyor.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder