Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR RÖVANŞI ALMAK İÇİN KIRKLARELİ'NE GİDİYOR



   Türkiye Kadınlar 2. Liginde ilçemizi başarıyla temsil eden Bayramiçspor sezonun 2. yarısının ilk maçına çıkıyor. Ligin ilk maçında kendi sahasında Kırlareli İş Voleybol takımına yenilen ve bu maçtan sonra ligde yenilgi yüzü görmeyen Bayramiçspor güçlü rakibinden rövanşı almak istiyor.

   Lige Play-of parolasıyla başlayan Bayramiçspor bu hedef doğrultusunda ligde 2. sırada bulunuyor. Ligde ilk iki sırayı alan İki takımın bir üst lige çıkmak için play-of maçları oynama şansı doğacak. Ligde şu anda lider ve namağlüp tek takım olan Kırklareli takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Bayramiçspor bu maçtan puan yada puanlarla dönmek istiyor. Zor bir maç olacağını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Ligin belkide en zor maçına çıkacağız. Yenilmemiz durumunda pek birşey değişmiyecek fakat puan yada puanlar almamız durumunda büyük avantaj sağlayacağız. 

    Özellikle 9. hafta oynayacağımız Edirne Çarşıspor maçı bizim için çok önemli olacak. Belkide 2. olarak pLay-of lara gidecek takımı belirleyecek bu maç. O açıdan o maça kadar çok iyi hazırlanmalıyız.Kırklareli ile oynayacağımız maç sonrası evimizde Tekirdağ ekibi Kapaklı Site takımını konuk edeceğiz.Özellikle evimizde oynayacağımız maçlarda puan kaybı yaşamamalıyız.İçerde oynayacağımız maçlarda en büyük gücümüz yine taraftarımız olacak''dedi.

   Kırklareli İş voleybol- Bayramiçspor maçı Pazar günü saat 16;00 da Kırklareli spor salonunda oynanacak.  

 



Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder