Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR BAŞKAN UYGUN'U ZİYARET ETTİ


     İlçemizi Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde temsil eden Bayramiçspor Kadın voleybol takımı Belediye Başkanı Mert UYGUN'u makamında ziyaret etti.

   Kulüp Başkanı Bülent BORA takımı Başkan UYGUN'a tanıttı ve hedefleri hakkında bilgi verdi.BORA yaptığı açıklamada; ''Bu yıl ligde 17,5 yaş ortalamasıyla belkide en genç takım olacağız.Alt yapıya verdiğimiz önemin meyvelerini toplamaya başladık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla da çok güzel bir uyum yakaladık.Amacımız ilk ikiye girerek yükselme maçlarına katılmak.Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz.23 Ekim'de başlayacak lig öncesinde 5 hazırlık maçı oynayacağız. Bu maçlarda takımımızın gücünü göreceğiz.Belediye Başkanımız Mert UYGUN'a ve tüm Belediye Meclis Üyelerine Bayramiçspor'a verdikleri maddi manevi desteklerden dolayı teşekkür ediyorum''dedi.

   Belediye Başkanı Mert UYGUN'da Bayramiç'in Voleybol camiasında çok önemli bir yerinin olduğunu belirterek; ''Öncelikle yıllar önce Bayramiç'te voleybolun temellerini atan yöneticilerimizi kutluyorum.Ve bu zamana kadar emekleri geçen tüm yönetici ve başkanları tebrik ediyorum.Bayramiçspor voleybol takımımız yıllrdır Türkiye liglerinde mücadele ederek,İlçemizin en iyi şekilde tanıtımına da katkı sunmaktadır. Özellikle bu küçük ilçemizde büyük bir voleybol sevgisi yaratmıştır.

   Bu yıl da başarılı olacağınızdan hiç kuşkumuz yok.Sizlere başarılar diliyorum ve her zaman maddi manevi yanınızda olacağımın sözünü veriyorum''dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet KARADENİZ'i de ziyaret eden voleybolcular Belediye önünde anı fotoğrafı çektirdiler.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder