Yeni
Loading...

Bayramiç Belediye Başkanı Mert UYGUN;‹'İDDİASINI İSPAT ETMEYEN ŞEREFSİZDİR!''


      Geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımdaki yaşam savaşını kaybederek vefat eden Belediye çalışanı Ali ÇETİNKAYA son yolculuğuna uğurlandı. 

    Bazı basın yayın organlarında çıkan haberlere tepki gösteren Belediye Başkanı Mert UYGUN sosyal medya hesaplarından çok sert açıklamalarda bulundu.Belediye başkanı UYGUN çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade ederek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ''Sevgili Bayramiçliler, Çanakkale Zafer TV İmtiyaz Sahibi Zafer Durmaz ve Sabah Gazetesi’nin Bayramiç’te yaşayan muhabiri Ümit Erkan Demircan’ın habercilik anlamında belediyemize ve şahsımı hedef alarak yaptığı haberler, asılsızdır ve iftiradır. Bugün maalesef acımız büyük ve derindir. Lütfen, sizlere bu haberleri yaptıranlara selamımı söyleyin. Bu kadar AŞAĞILIK OLMALARINA gerek yok! 

İddiasını ispat etmeyen şerefsizdir!''dedi.

   Edindiğimiz bilgilere göre Başkan Mert UYGUN'un yasal yollara başvurarak hakkındaki idiaları mahkemeye taşıyacağı ifade edildi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

2 yorum :

  1. doğruların senin onurundur başkanım, bırakın onursuzlar tarihin kirli sayfalarında yerini alsın👍

    YanıtlaSil
  2. İspat etmeyen şerefsizdir diyenlere ithafen link aşağıda. Ben Zafer Durmaz. Çanakkale Zafer Gazetesi ve Çanakkale Zafer TV haber sitesi imtiyaz sahibi
    https://www.canakkalezafertv.com/chpli-bayramic-belediyesinde-ki-adalet-cellatlari-alinin-hakkina-nasil-girmis-belgelerle

    YanıtlaSil