Yeni
Loading...

BİTMEK BİLMEYEN ÇEVRE YOLU, ÜRETİCİLERİ ÇİLEDEN ÇIKARDI!

 



   Yapımına 2020 yılı sonlarında başlanan ve istimlak problemleri sebebiyle yapımına bir süre ara verilen çevre yolunda sona gelindi, fakat üretici çileden çıktı. 

    Üreticilerden Muammer GÖĞÜSGEREN meyve bahçelerinin toz duman içinde kaldığını belirterek; ''3,5 kilometrelik çevre yolu yaklaşık 2 yıldır yapılamıyor. İlçe Kaymakamımıza bu konuyu bildirdik. Fakat 15 gündür yolda hiçbir çalışma olmuyor. Meyve bahçelerimiz toz içinde ve meyvelerimiz büyük zarar gördü. Bu İlçenin İl Genel Meclis Üyeleri konuyu neden gündeme getirmezler yada getirdilerse neden sonuç alamadılar? 

    2021 Yılının Şubat ayında Ak Parti İlçe Başkanı Saadettin ARSLAN basına demeç vererek; ''Müjdeli Haber'' diye çevre yolunun 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacağını söylemişti. Bırakın 3 ayı 17 ay geçti. Hatta Ak Parti Milletvekilleride geçtiğimiz yıl yol çalışmalarını yerinde inceleyerek 3 ay içinde biteceğinin sözünü vermişti.İlçemiz siyasilerinin A parti B parti hiç farketmez bu çevre yolunun bitirilmesi için ne gerekiyorsa yapmaları gerekiyor. Biz üreticiler meyve bahçelerimizde çok büyük zarara uğruyoruz. Ya yolu kapatsınlar tamamen, yada yolu tamamlasınlar ve bu çileden bizi kurtarsınlar. dedi. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder