Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ MESLEK YÜKSEK OKULUNA İLK KAYIT YAPILDI


 

       2022 YKS Sonuçlarına göre üniversitelere yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri 22 Ağustos 2022 tarihinde başladı. Öğrenciler 22-24 Ağustos 2022 tarihlerinde elektronik kayıt olabilecekleri gibi 22-26 Ağustos tarihlerinde yüz yüze de kayıtlanabilecekler.
    Bayramiç Meslek Yüksekokulunda ilk kaydı Bayramiç Kaymakamı Alper TAŞ, Çocuk Gelişimi programından Merve BADAK ve Ormancılık Programından Alican CAN’ı kaydederek gerçekleştirdi.Kayıt İşlemleri sırasında Bayramiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Emin YAKAR ve Yüksekokul Sekreteri Saime KILIÇ da hazır bulundular.
    Öğrenci sayısı açısından Çanakkale ilçeleri arasında neredeyse en az öğrenciye sahip olan ilçemizde, bundan birkaç yıl öncesinde kayıtlı öğrenci sayısı neredeyse 900 öğrenciydi. Bu sayı her geçen yıl azaldı ve bu yıl bu rakamın yarısının bile olmayacağı düşünülüyor.İlçe Esnafı, ilçe ekonomisi açısından da önemli olan öğrenci sayısının arttırılması için gerekli girişimlerin yapılması ve geçerli bölümlerin ilçemize kazandırılması için ilçe brokratları ve siyasileri göreve davet ettiklerini ifade ettiler.  


Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder