Yeni
Loading...

Chp İlçe Başkanı Seyhan PALAZ; 'BU ZULÜM BİTSİN!'



    Yaklaşık 25 yıl önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkılan okullar halen daha yapılmadı. Bu konuda özellikle öğrenci velileri isyan noktasında.Bayramiç Chp ilçe başkanı Seyhan PALAZ, İl Genel Meclis Üyeleri Sadık GÖĞÜSGEREN ve Zeki SEZER yıkılan okullar bölgesinde incelemelerde bulundular. 

     Bayramiç CHP İlçe Başkanı Seyhan Palaz bu konuda gazetemize açıklamalarda bulundu.PALAZ yaptığı açıklamada: '' İlçemiz merkezinde okullar 2 buçuk önce yıkıldı. 2 buçuk yıldır çocuklarımız sabahçı ve öğlenci uygulaması ile öğretimine devam etmeye çalışıyor. Son yıllarda zaten Bayramiç eğitim başarı ortalaması yerlerde sürünüyor. Birde sabahçı öğlenci uygulaması üzerine olumsuz etki yapıyor. İlçemizde yaşayan öğrenci ve öğrenci velilerine yazık ediliyor. Bunca zamandır okulların yapılmamasının nedeni nedir ? Devlet bütçesinin paralı otoyol ve paralı şehir hastanesine haraç vermesi sonucu ortaya çıkan bütçe açığımıdır ? Ya da Bayramiç halkı ve öğrencileri cezalandırmak mı isteniyor ? Saray iktidarı saltanat içinde yaşar iken küçücük çocuklarımız karanlıkta öğretim görmeye çalışıyor

       Bir ilçeden merkeze insanların göç etmesinin birinci nedeni eğitim kalitesinin düşüklüğüdür. İktidarın ilçemizde milli eğitime bakış açısıda ortadadır. Makamı geldiği günden bu yana kamuoyunda meşru olmamış ve devamlı polimiklerle gündeme gelen bir milli eğitim müdürlüğünün üzerine 2 buçuk yıldır okulsuz kalmamız çok üzücüdür. Milli Eğitim Müdürlüğü ve İktidar eğitim anlamında Bayramiç'e gereken önemi ve hassasiyeti bir an önce göstermesi gerekmektedir'' dedi.

 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder