Yeni
Loading...

BU BAYRAM KUTLAMASI BAYRAMİÇ'E YAKIŞMADI!..

 


      23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, ilçemizde de kutlama programı düzenlendi. Okul bahçesinde organize edilen kutlamalar, kimsenin anlam veremediği bir karar neticesinde kapalı spor salonuna alındı. Gerekçe olarak, öğrencilerin sıcak havadan etkilenmemeleri dolayısıyla kararın alındığı belirtilirken, çok sayıda vatandaş, programa katılamadı ve salona giremedi. Vatandaş, “20 derecede spor salonunda bayram kutlanıyorsa, 30 Ağustos’u Ayazma da mı kutlayacağız?” tepkisini gösterdi.

   Ayrıca  zemininin parke olması ve sadece spor ayakkabısıyla girişin serbest olduğu spor salonuna herkezin dışarıda giydikleri ayakkabıyla salonda dolaşması zemine de zarar verdi. 

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, Çanakkale Merkez’de ve tüm ilçelerde stadyumlarda kutlanan Bayramın ilçemizde insanları spor salonuna balık istifi gibi dizmenin mantığı neydi? Özellikle pandemi döneminden tam olarak kurtulamamışken bu risk neden alındı?  

    Neden okul bahçesinde düzenlenecek olan kutlama programı, akşam saatlerinde güncellenerek, kapalı spor salonuna alındı? 

   İlçe Kaymakamı Alper TAŞ okul müdürlerinin hava sıcaklığı sebebiyle salona alındığını belirtti.Kararın nedeninin öğrencilerin sıcak havadan etkilenmemeleri olduğu belirtilsede hava sıcaklığının sadece 23 derece olması sebebiyle alınan karara kimse anlam veremedi.İlçe Kaymakamı Alper Taş’ın da saat 11.00’de başlayacak törene 15 dakika geç geldiği gözlemlendi.

   Vatandaşlar, 23 derece havada, öğrenciler sıcaktan etkilenmesin diye spor salonuna alınan program “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ayazma’nın serin sularında mı yapılacak?” tepkisini gösterdiler.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder