Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR ÇANAKKALE VOLEYBOLUNA DAMGA VURDU...


           Bayramiçspor voleybol takımı altyapılarda başarıdan başarıya koşuyor. 

      Yıllardır Bayramiç' te altyapılara önem veren Bayramiçspor yıldızlar ve midiler kategorilerinde Çanakkale şampiyonu oldu. Küçük kızlar kategorisinde de geçtiğimiz günlerde oynadığı Ezine ve Biga maçlarını kazanan kızlarımız final maçında bugün Çan ile karşı karşıya gelecek. Çan Kale sporu yenmesi durumunda Çanakkale şampiyonu olarak bir başarıya daha imza atacaklar. 

     Çanakkale voleyboluna damga vuran Bayramiçspor'un antrenörleri Mehmet GÜNEŞ, Melda BORA ve Serdar AKAR la yaptığımız sohbette;

''KOYDUĞUMUZ HEDEFLERDEN HİÇ VAZGEÇMEDİK

    Koyduğumuz hedeflerden hiç sapmadık. Kar demedik, kış demedik. Bir günümüzü bile boşa harcamadık, büyük bir özveriyle çalıştık. Ve sonunda tesadüf olmayan başarımızın meyvelerini aldık. Katıldığımız 4 kategorinin 3 ünde şampiyon olduk. 4. kategori de halen devam ediyor. Ne ka-dar yorulsak da sonuç şampiyonluk olunca tüm yorgunluklarımız geçiyor tabiki.

BİR VOLEYBOLCUNUN ALT YAPILARDA YETİŞMESİ İÇİN EN AZ 5 YIL GEREKLİ

       Küçük ilçemizde nüfus azlığı nedeniyle çok sporcu seçme şansımız olmamasına rağmen okullara giderek en yetenekli sporcuları seçmeye çalışıyoruz  ve alt yapımıza kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir voleybolcunun altyapılarda yetişmesi için en az 5 yıl gerekiyor. Bayramiçspor altyapısına dahil ettiğimİz sporcularımızın özellikle eğitimlerine de önem veriyoruz  Sporcumuz hem okulunda hem de voleybolda başarılı ise takım çalışmalarına katılabiliyor. Bizler iyi sporcu yetiştirmenin yanında iyi birer birey yetiştirmenin derdindeyiz.Sporcularımız öncelikle derslerinde başarılı olmak zorundadır. Eğer zayıf olduğu dersler varsa bizler kendilerine o derslerle ilgili özel çalışmalar almalarına yardımcı oluyoruz. Sporcularımız dersleri ve voleybolu bir arada yürütmeyi de öğreniyorlar. Başarıda böyle geliyor zaten. Bunu başaramayan veya bizim disiplinimize ayak uyduramayanlar varsa da onlarla da yolumuzu ayırıyoruz.

KATILDIĞIMIZ 4 KATEGORİDE

3 ŞAMPİYONLUK KUPASI, 

4. Kategoride devam ediyor...   

      Bu yıl Alt yapılarda 4 kategoride yarışmalara katıldık. Mini, midi ve yıldız kızlar kategorilerinde şampiyon olduk.Gittiğimiz grup müsabakalarında ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettik.Küçük kızlar müsabakası da halen devam ediyor. Bu kategoride de finale kadar çıkmayı başardık ve bugün onlarla da şampiyonluk maçına çıkacağız. Çan Kale Gençlikspor u yenmemiz durumunda İlimizi ve İlçemizi Manisa da yapılacak yarı final müsabakalarında temsil edeceğiz. Umarım kü-çük kızlarımız da şampiyonluk kupasını ilçemize getirecekler ve bizleri bir kez daha gururlandıra-caklar.' dediler

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder