Yeni
Loading...

BELEDİYESPOR LİDERLİK MAÇINA ÇIKIYOR


 

    Çanakkale 1. Amatör kümede şampiyonluk hesapları yapan Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde önemli bir maça çıkacak.

  Geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçta Çanakkale 1915 spor takımını deplasmanda 6-0 lık sonuçla yenen Belediyespor takımında moraller yerinde. Hedeflerine ulaşmak için her maçı finalmiş gibi oynadıklarını belirten Kulüp Başkanı Metin AKINCI; ''Her geçen hafta biraz daha uyum yakalıyoruz ve takım oyunu oynuyoruz.Aldığımız 6-0 lık sonuç takımımıza moral oldu çünkü Tarım maçında aldığımız beraberliğe üzülmüştük.Bu hafta gurubumuzda bizim gibi namağlüp ve lider durumda bulunan Arslancaspor'u konuk edeceğiz. Gurup liderliği için önemli bir maça çıkacağız tüm çalışmalarımızı tamamladık ve yarın sahaya mutlak 3 puan için çıkacağız.

   Guruptan 1.çıkmanın avantajını play-of larda göreceğiz.Diğer gurubun 2.si ile karşılaşmak için kendi gurubumuzu lider tamamlamak zorundayız.Arslancaspor maçında kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanacağız.Bu maçtan alacağımız 3 puan ile hedefimize bir adım daha yaklaşacağız. Takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz.Yarın tüm taraftarlarımızı takımlarını desteklemek için tribünlere bekliyoruz''dedi.

   Belediyespor-Arslancaspor maçı yarın saat 15;00 de ilçemiz Atatürk Stadyumunda oynanacak.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder