Yeni
Loading...

BELEDİYESPOR 3'TE 3 İÇİN DEPLASMANA GİDİYOR


         1. Amatör kümede mücadele eden Belediyespor sezonun 3. maçına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Ezine 22 Eylül sporu 3-1 yenerek ligde 2. galibiyetini alan Belediyespor, bu hafta sonu deplasmanda 3. galibiyetini almak için mücadele edecek. 

      Ezine 22 Eylül spor karşısında etkili bir oyun sergileyen Belediyespor rakibine fazla pozisyon vermedi. İlk yarının uzatma bölümünde golü bulan Belediyespor ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdürdü ve arka arkaya golleri bularak maçı 3-0 'a getirdi. Maçın sonlarına doğru Ezine'nin ender ataklarından birinde rakip takım golü buldu ve maç 3-1 Belediyespor' un üstünlüğü ile bitti.

     Ligde iki maçta 2 galibiyetle iyi bir hava yakaladıklarını belirten Belediyespor Başkanı Metin AKINCI; Uzun zamandır yaptığımız çalışmaların meyvelerini topluyoruz. 2 Maçta elde ettiğimiz galibiyetlerle ligdeki hedefimiz ve gücümüzü belli ettik. Takım oyunu oynayan bir ekip olduk. Seyircilerimize iyi bir futbol seyrettirdiğimizi düşünüyorum ve daha da iyi olacağız. Şimdi önümüzde Tarımspor maçı var. Bu maçın hazırlıklarını tamamladık. Amacımız gurubumuzdan namağlup çıkmak. Tüm futbolseverleri maçlarımıza bekliyoruz dedi. Tarımspor - Belediyespor maçı yarın saat 16:00 de Çanakkale 18 Mart Seni çim sahasında oynanacak.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder