Yeni
Loading...

CUMHURİYET'İN KIZLARI ÇANAKKALE ŞAMPİYONU OLDU!


    Ortaokullar arası düzenlenen Çanakkale küçük kızlar voleybol şampiyonasında Cumhuriyet Ortaokulu oynadığı 3 maçıda kazanarak guruptan çıkma başarısı göstermişti. Çanakkale küçük kızlar il birinciliği müsabakalarında 8 takım mücadele etti. Cumhuriyet Ortaokulu A gurubunda ilk maç Ömer Mart ortaokulu,2. maç Özel Doğa ortaokulu ve son maçında da Gökçeada ortaokulunu yenerek gurubundan 1. olarak final gurubuna yükselmişti.

   14 Şubat ta oynanan final gurubu maçlarında Cumhuriyet ortaokulu diğer gurup 2.si Çan 23 Eylül ortaokuluyla yarıfinal maçına çıktı. Cumhuriyet ortaokulu bu maçı 2-1 kazanarak, Çanakkale şampiyonu olabilmek için final maçında yine Çan takımı Engin Eker Ortaokulu ile karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçın ilk setini kaybeden küçük kızlarımız 2. seti alarak maçı final setine taşıdı. 15 sayı üzerinden oynanan 3. ve son seti de kazanan kızlarımız Çanakkale Şampiyonu oldular. Hayatlarında ilk kez böyle sportif bir başarı kazanan küçük kızların çok heyecanlı olduğunu belirten takım antrenörü Salih Serdar AKAR; ''Küçük kızlarımız oynadıkları bütün maçları kazanarak çok büyük bir başarıya imza attılar.

     Çanakkale şampiyonu olarak İlçemizi ve ilimizi Bolu yada Denizli de yapılacak olan maçlarda temsil etme şansını yakaladık. Biz kızlarımıza güveniyoruz. Umarım Çanakkale'mizi ve güzel ilçemiz Bayramiç'imizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir''dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder