Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR SEZONU KAPATTI


    İlçemiz Türkiye Kadınlar Voleybol 2.liginde temsil eden Bayramiçspor ligin son maçında Bursa deplasmanında Nilüfer Belediyespor'a 3-0 yenildi.

    Galibiyet ve mağlubiyetin öneminin olmadığı ve formalite maçı havasında geçen maçta tamamen alt yapı sporcularıyla mücadele eden Bayramiçspor sezonu kapattı. Son 4 maça kadar play-of şansını kovalayan Bayramiçspor yaşanan sakatlıklar ve birkaç sporcunun hastalığı sebebiyle maç kaybetti ve play-of hedefinden uzaklaştı.

    İyi bir sezon geçirdiklerini belirten Kulüp Bşkanı Bülent BORA; " Evet iyi bir sezonun daha sonuna geldik ve Nilüfer maçıyla sezonu kapattık. Bu sezon bizim için değişik oldu. Önceleri orta sıralarda kalma hedefimiz vardı fakat takımımız mükemmel bir performans göstererek üst üste maçlarını kazanmaya başladı. Baktık ki sıralamada ilk üçün içindeyiz. Bizde neden olmasın dedik ve lig sonuna kadar play-of kovaladık. Fakat sakatlıklar belimizi büktü. Olsun bu sezon bizim için büyük bir kazanç oldu. 9 alt yapı oyuncumuz inanılmaz bir tecrübe kazandı. Son 3 maçımızın tamamında Bayramiç'li sporcularımız mücadele etti. Bu açıdan bizim için büyük bir kazanım oldu. Şimdi hemen önümüzdeki yılın planlamasını yapmaya başlayacağız. Oluşturabileceğimiz bütçe doğrultusunda hedef koyacağız" dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder