Yeni
Loading...

KAYMAKAM TAŞ TARIM PROJESİ İÇİN EKİP OLUŞTURDU


       İlçemizin temel geçim kaynaklarından olan tarım ve hayvancılıktaki verimliliğin arttırılması ve temel sorunların çözülmesi amacıyla gerekli çalışmaların yürütülmesi amacıyla proje ekibi oluşturuldu.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve ilgili tüm paydaşlarla ile koordinasyon içerisinde gerçekleştirilecek çalışmalar çevresinde; tarım ve hayvancılıkla ilgili odalarımız, kooperatiflerimiz, çiftçilerimiz ve diğer ilgili kurumlar ile görüşmeler yapılacak ve tespit edilen sorunlar analiz edilecek. Sorunların ve mevcut potansiyelin değerlendirilmesi, yurt içi ve yurt dışı örnek çalışmaların incelenmesi üzerine; ilgili akademik birimler ile yapılan görüşmeler sonucunda ilçemizdeki tarım ve hayvancılıktaki verimliliğin geliştirilmesine yönelik projelerin hayata geçirilmesi planlanıyor.

       Proje ekibiyle ilk toplantıyı gerçekleştiren Kaymakamımız Alper TAŞ şunları ifade etti; "İlçemizdeki tarım ve hayvancılığın potansiyeli çok yüksek. Oluşturduğumuz proje ekip ve ilgili tüm taraflar ile ortaklaşa yürüteceğimiz faaliyetler ile; İlçemizdeki tarım ve hayvancılıkla ilgili sorunların çözülmesi, ülkemizdeki ve dünyadaki örnek uygulamaların incelenerek ilçemizde yaygınlaştırılması, teknik personelimiz tarafından yürütülen rehberlik ve destekleme faliyetlerinin geliştirilmesi gibi çalışmalar ile ilçemizdeki tarım ve hayvancılıktaki verimliliğin ve kalitenin artmasını hedefliyoruz. Proje ekibimize çalışmalarında başarılar diliyorum."

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder