Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR PAZAR GÜNÜ İNEGÖL'Ü AĞIRLIYOR


    Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligde play-of mücadelesini sürdüren Bayramiçspor bu hafta sonu Bursa temsilcisi İnegölspor'u konuk edecek. Ligde geçen hafta maç oynamayan Bayramiçspor İnegöl engelinide 3 puanla atlatıp play-of iddiasını sürdürmek istiyor.

    Ligin son 4 haftasında çok önemli maçlar oynayacaklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Takımımız ligi şu ana kadar iyi götürdü. Ligde kimse Bayramiçspor'un son haftalara kadar böyle üst sıraları zorlayacağını düşünmüyordu. Fakat genç takımımız inanılmaz bir mücadele örneği göstererek şu anda lig 2. siyle arasındaki puan farkını 2 olarak koruyor.Ligde son 4 haftaya 4 takım play-of şansıyla giriyor.

    Bizim İnegöl, Ayvalık, Çan ve Nilüfer maçlarımız kaldı.Bu maçlardan özellikle Ayvalık ve Çan maçları çok zor geçecek. Bu iki maç ligdeki kaderimizi belirleyecek.İnegöl maçı öncesi hasta ve sakat oyuncularımız bulunuyor.Umarım hasta ve sakat oyuncularımız maç saatine kadar iyileşir. Bu zamana kadar bizim içerde oynadığımız maçlarda en büyük gücümüz taraftarımız oldu.Bu hafta sonuda taraftarımızı salona takımlarını desteklemek için bekliyoruz''dedi.

   Bayramiçspor-İnegölspor maçı Pazar Günü saat 13:30 da ilçemiz spor salonunda oynanacaktır.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder