Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR İNEGÖL DEPLASMANINA GİDİYOR


   Türkiye bayanlar voleybol 2. Liginde ilçemizi başarıyla temsil eden Bayramiçspor ligin 5. haftasında İnegöl deplasmanına gidiyor.

    Ligde 4 maçın 3 ünü kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten takım antrenörü Mehmet GÜNEŞ; ''Oynadığımız 4 maçın 3 ünü kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Bursa Nova karşısında fazla zorlanmadan kazandık. Fakat asıl şimdi dişimize göre rakiplerle oynamaya başlayacağız. Bunlardan ilkini Pazar günü deplasmanda oynayacağız. İnegöl uzun ve genç bir takım kurmuş ve iyi mücadele ediyorlar. Bizde genç bir takımız fakat 3 deneyimli oyuncumuzun olması bizim avantajımız olacak.İnegöl maçını da kazasız atlatıp Ayvalık Belediye ve Çan Kale maçlarına moralli hazırlanmak istiyoruz.Bizim hedefimiz bundan sonrada 3 te 3 yapıp play of yolunda avantaj sağlamak.

   Bu gücede sahip bir takımız ve iyi mücadele edip setin sonlarını da iyi oynamaya başladık.Öne geçtiğimiz setlerde altyapı oyuncularımıza yer veriyoruz ve onların tecrübe kazanmalarını sağlıyoruz. Amacımız önümüzdeki yıllarda hiç transfer yapmadan tamamen alt yapıdan çıkardığımız kızlarımızla mücadele etmek.Bunun içinde çalışmalarımızı hiç aksatmadan sürdürüyoruz''dedi.

   Bayramiçspor Başkanı Bülent BORA'da alınan sonuçlardan yönetim olarak mutlu olduklarını ifade ederek; ''Şu ana kadar takımımız iyi gitti.Bundan sonra önümüzde 4 önemli maç bulunuyor.İlki inegöl deplasmanı ve daha sonra içerde Ayvalık Belediyespor, dışarıda Çan kalespor ve son olarak İçeride Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu 4 maçtan alacağımız sonuçlar ligdeki yerimizi belli edecektir. 4 maçıda kazanmak istiyoruz. Bu maçların durumuna göre transfer çalışmalarımız şekillenecek''dedi. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder