Yeni
Loading...

Bayramiçspor Başkanı Bülent BORA; " BAYRAMİÇ'Lİ SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ


      Türkiye Bayanlar Voleybol 2.liginde aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Bayramiçspor takdir topluyor. Yaklaşık 10 yıldır bu işe emek verdiklerini belirten Bayramiçspor Başkanı Bülent BORA; " Yaklaşık 10 yıl önce yeni bir yapılanmayla tekrar Türkiye liglerine dönen kulübümüz, alt yapısıyla göz dolduruyor. Antrenörlerimiz Mehmet GÜNEŞ, Melda BORA ve Serdar AKAR neredeyse gün boyu salonda antrenman yapıyor. Şuan altyapımızda yaklaşık 50 sporcu ile çalışıyoruz. Bu yıl A takımımız neredeyse alt yapıdan yükselmiş kızlarımızdan oluşuyor. 3 transferimiz dışında 9 Bayramiç'li kızımız takımımızı oluşturuyor ve bu bizlere gurur veriyor. Voleybolu ilçemizde yeniden canlandıran eski kulüp başkanlarımıza ve yöneticilerimize de teşekkür ediyoruz.

   Yıllar önce amacımız Bayramiç'li sporcular yetiştirip ligde mücadele etmekti. Bu hedefimize neredeyse ulaşmış durumdayız. Mehmet GÜNEŞ hocamız özellikle alt yapılara büyük önem veriyor ve iyi sporcular yetiştiriyor.

   Bu yıl hedefimiz bütçemiz doğrultusunda orta sıralarda oynamak ve küme düşmemekti. Fakat takımımız müthiş bir çıkış yakaladı ve ilk maç dışında tüm maçlarını kazanarak play-of şansı yakaladı. Bizde onlarla gurur duyuyoruz. Bu hafta ligin iddialı ekiplerinden hiç mağlubiyeti olmayan Çan Kale Gençlikspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Güçlü rakibimize ilk mağlubiyetlerini yaşatmak istiyoruz. Bu hafta tüm çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık. Kazanamazsak yinede puan ve puanlar almakta avantaj olacaktır." dedi.

    Çan Kale - Bayramiçspor maçı Pazar günü saat 13:00'de Çan Spor Salonunda oynanacak.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder