Yeni
Loading...

AK PARTİ'DE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI BİRDEN FAZLA OLABİLİR!


      Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz ve oluşan ekonomik durum sebebiyle yapılacak olası bir erken seçimin ardından belediye seçimleride yapılabilir.

    Belediye seçimlerine henüz 2 buçuk yıla yakın bir süre olmasına rağmen partilerden aday adayı olmak isteyen bazı isimler çalışmalara başlarken, bazı adaylarda yukarıdan atamayla adaylığını garantiye almak istiyor. Özellikle Ak Parti'de mevcut ilçe başkanı ve önceki dönem Belediye Başkanlığı yapmış Sadettin ARSLAN'ın adaylığına bazı çevreler kesin gözüyle bakarken bazı çevrelerce de Ak Partinin geleneğinde, kaybeden adayları tekrar aday gösterme olasılığının az olması sebebiyle başka adaylara yönelebileceği konuşuluyor. Son zamanlarda siyasi kulislerde adı sıkça geçen ilçemizin başarılı iş kadınlarından Tatlan Helva'nın sahibi Bahar Koçer YURT'un atama yoluyla aday gösterilebileceği konuşuluyor. Bahar Koçer YURT'un da son dönemlerde Ak Parti'nin bütün etkinliklerinde neredeyse boy göstermesini ve özellikle Gurup Başkanvekili Bülent TURAN ile aralarının çok iyi olmasının avantaj olduğu konuşuluyor. Ak Partide bir diğer aday adayının ise Ziraat Odası Başkanı İsmail PEHLİVAN olma ihtimalinin yüksek olduğu ifade ediliyor. Pehlivan'ın da TURAN ile arasının iyi olduğu biliniyor. Pehlivan'da Ak Partinin tüm etkinliklerine katılarak siyasi arenada adından söz ettiriyor.

   MHP'de henüz aday konuşulmaz iken İyi Parti'de de Aygaz Tüp'ün sahibi Özgür DEMİR'in aday adayı olabileceği konuşuluyor. CHP'de ise Mert UYGUN'un tekrar adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder