Yeni
Loading...

SAĞLIKTA ÇAĞ ATLIYORUZ !...




          İlçemizde dün yaşanan trafik kazasında olay yerine geç gelen ambulans yaralı yaşlı amcayı ve vatandaşları çileden çıkardı.

    İlçemiz Halil İbrahim Bodur Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 88 yaşındaki Murat ARSLAN'a 17KP 583 plakalı aracıyla Abdurrahim CAN çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan yaşlı adam için hemen ambulans çağırıldı

     Fakat aradan 40 dakika geçme-sine rağmen gelmeyen ambulans çevrede toplanan vatandaşları çile-den çıkardı. Yaralı yaşlı adama tesadüfen yoldan geçen ilçemiz dok-torlarından Cenk TAŞDÖVEN ilk müdahaleyi yaptı. Yaşlı adam dakikalarca ambulansı beklerken sıcak-tan etkilenmemesi için dondurma şemsiyesinden gölgelik yapıldı.

    Kafasını yere vuran yaşlı adamın bir an önce hastaneye kaldırılması gerekirken, acılar içinde yerde yatması herkezi üzdü.

    İlçemizde uzun zamandır ambulans sıkıntısının yaşandığını belirten vatandaşlar, bazı vakaların acil Çanakkale'ye sevk edilmesi gere-kirken, uzun süre ilçemiz hastanesinde müşade altında tutularak ambulans bekledikleri ve bu soruna bir an önce çözüm bulunması gerektiğini ifade ettiler. 

 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder