Yeni
Loading...

FESTİVAL, ESNAF İÇİN CAN SUYU OLACAK...

 

       Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 25. İDA Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kurtuluş günü festivali,19 Eylül Pazar günü başla-yacak.

   4 gün boyunca sürecek festivalde müzik, söyleşi, şiir ve spor alanında bir çok etkinlik düzenlenecek.Birçok ünlü ismin katılacağı festival boyun-ca çevre il ve ilçelerden Bayramiç' e akın olacağı ifade ediliyor. Düzenle-necek festival hakkında bilgiler ve-ren Belediye Başkanı Mert UYGUN yaptığı açıklamada; "Göreve geldi-ğimizden bu yana Bayramiç için eli-mizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Yapacağımız festival ile Türkiye çapında ses getireceğiz. İl-çemizi kültür ve sanat şehri yapma konusunda büyük çapa harcıyoruz.

    Biz ilçemizin tarihi ve kültürel açı-dan en iyi şekilde tanıtmaya hazırız. Bayramiç için ne yapılırsa yapılsın azdır bilinci ile hareket ediyoruz ve sürekli yenilikler yapıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana neredeyse hep korona belasıyla uğraştık. Bu illetin bir nebzede olsa etkisinin kırıl ması ile birlikte kolları sıvadık. İlçe-mizi tanıtmak ve kalkındırmak anla-mında önemli bir festival düzenleme kararı aldık.

   Düzenleyeceğimiz festival ile ilçe- mizde önemli bir hareketlilik olacak. Özellikle ilçemizdeki tüm esnafımız bu festivalden nasibini alacak ve ekonominin bozuk olduğu şu gün-lerde bir nebzede olsa nefes alacak Yapılacak festival ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder