Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ İLE ANTALYA KARDEŞ OLDU

 

            Bayramiç Belediye Başkanı Mert UYGUN ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin BÖCEK, kardeş şehir protokolüne imza attı. 

       Protokolle beraber iki belediye arasında sosyal ve kültürel alanda iş birliği yapılmasının yanı sıra ortak projeler yürütülmesi de hedefleniyor Kardeş şehirler projesine önem veren ve pandemi öncesinde en son Nilüfer Belediyesi ile kardeş olan Bayramiç Belediyesi, şimdi de Antalya Büyükşehir Belediyesi ile proto-kol imzalayarak kardeş şehirlerine bir yenisini daha ekledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Bayramiç Belediye Baş-kanı Mert Uygun arasında yapılan protokolle, iki belediye kardeş oldu. 

       Antalya Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde karşılıklı fikir alışverişinde bulunan başkanlar, bundan sonraki yapacakları çalışmalarda birbirlerine destek sözü verdi. Törenin ardından konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kardeş şehir ilişkilerine bü-yük önem verdiklerini belirterek "De neyim paylaşımı ve ortak çalışmalar yürüterek, kardeşlik bağlarımızı güç lü tutuyoruz.İnanıyorum ki Bayramiç Belediyesi'yle de ilişkilerimizi her ge çen gün daha da güçlendireceğiz" şeklinde konuştu. 

    Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun,iki kentin kardeş olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifa-de ederek, “Göreve geldiğimizden beri kardeş şehir çalışmalarına ve işbirliğine büyük önem veriyoruz. Kardeş şehirlerimiz arasına Antalya' yı da eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Antalya gibi ülkemizin bir çok alanda lokomotifi olan bir şehir ile birlikte önemli projelere imza atacağımıza inanıyorum. Sosyal, kültürel anlamda iş birliği yapmak bize güç verecektir” dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder