Yeni
Loading...

BELEDİYELER,BAYRAMİÇ ELMASI ALMAYA BAŞLADI

 


                 İlçemizin ve bölgenin en büyük gelir kaynaklarından biri olan ve tescil olan Bayramiç Elması Büyük şehir Belediyelerin yanı sıra birçok belediye'ye satılmaya başlandı.
   Bayramiç Belediye Başkanı Mert UYGUN ve Kazdağ Üretim Pazarlama Kooperatifi işbirliği ile kurulan bağlantılaryla belediyelere elma sevkiyatları başladı.
Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun; “Elma üreticilerimiz sıkıntılı günler yaşıyor, elmaların para etme diğinden yakınıyor. Yeni üretim zamanı gelmesine rağmen depolar yüzde 80 dolu. Bu soruna kooperatifimizle birlikte çözüm sağlamak için kolları sıvadık. Yaptığımız ziyaretlerin ve kurduğumuz bağlantıların karşılığını almaya başladık. Ayvacık Belediyesi, Çanakkale Bele-diyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne elma satışını gerçekleştirdik. Kardeş belediyemiz Nilüfer Belediyesi,tedarikçi firmalarını Bayramiç'e yönlendirdi. Diğer belediyelerle de sürekli iletişim halindeyiz. Bizler Bayramiç Belediyesi olarak üreticimizin daima yanında olacağız. Bayramiç elmasını tüm Türkiye tadacak üreticimiz de kalkınacak” diye konuştu.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder