Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR SEZONUN SON MAÇINA ÇIKIYOR

 



          Türkiye Kadınlar Voleybol 2. ligi Pazar günü oynanacak maçlarla sona eriyor. 

      Bu yıl ligde iyi bir sezon geçirdik lerini belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; "Ligin son maçında kendi sahamızda Bursa temsilcisi Nova Gençlikspor ile oynayacağız. Bu sezon mütevazi kadromuzla play-of oynama şansını son maçlarda kaybettik. Bu sezon aslında hedefimize ulaştık. Amacımız alt yapılardan ge-len sporcularımıza daha fazla süre tanımaktı ve biz bunu başardık. Alt yapı oyuncularımız 2. lig tecrübesi kazandılar. Önümüzdeki sezon bir kaç tane daha altyapı oyuncusunu daha A takım kadrosuna alacağız. Liseyi burda okuyan öğrencilerimiz-le ligde mücadele edeceğiz. Umarım önümüzdeki sezon maçlarımız seyircili oynanır ve altyapı oyuncularını sporseverler seyredebilir.

     Son maçımızı kazanıp ligi galibi-yetle kapatmak istiyoruz. Bursa tem silciside genç bir takım ve iyi oyunculardan kurulu. İlk maçımızı deplasmanda kazanmıştık. Bu maçı da kazanmak istiyoruz" dedi.

    Bayramiçspor antrenörü Mehmet GÜNEŞ geçtiğimiz hafta talihsiz bir yenilgi aldıklarını belirterek;"Ayvalık gücü Belediyespor maçında iyi bir performans sergilediğimiz söylenemez. Setlerde 2-1 öne geçmemize rağmen maçı 3-2 kaybettik. Bu haf-ta Ligin son maçına çıkıyoruz. Lige galibiyet ile bitirmek istiyoruz. Pazar günü oynayacağımız Nova maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Genç bir oyuncu kadromuz bulunuyor.Altyapı oyuncularımız oynadıkları oyunla bizleri gururlandırıyor." dedi

   Bayramiçspor-Bursa Nova Gençlik maçı Pazar günü saat 14:00'de İlçemiz spor salonunda oynanacak ve sosyal medya canlı olarak paylaşılacak.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder